©Bright

Het beste van techbeurs CES 2024: tv's, robots, auto's en een AI-pareltje

Het beste van techbeurs CES 2024: tv's, robots, auto's en een AI-pareltje

10 januari - 19:42 Laatste update: 19:42

De Consumer Electronics Show, de grootste techbeurs ter wereld, is in volle gang in Las Vegas. Er is veel toffe nieuwe tech aangekondigd: van transparante televisies tot opvallende elektrische auto's. En AI-gadgets waar we heel hebberig van worden.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app.

Tijdens CES 2024 zijn weer een heleboel gadgets onthuld. Op onze site en in onze app zie je het hele overzicht, maar ook deze aflevering komen een hoop krenten uit de pap aan bod, van de terugkeer van robot Ballie tot de thermometer van de toekomst en van opvallende auto's tot een hebberigmakende AI-gadget.

Verder: Zo koop je een Apple Vision Pro als Nederlander.

Sponsors:

Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright

Claim je gratis ticket voor de Webwinkel Vakdagen op 23 en 24 januari in Jaarbeurs Utrecht.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Programma: Wie is de Mol is weer begonnen en dit jaar doet onze Bright-collega Anna Gimbrère mee, elke zaterdag om 20:30 op NPO 1.

Serie: LOL, Last One Laughing op Amazon Prime. Het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse comedy-show, waarbij een huis vol comedians niet om elkaars grappen mag lachen. Wie toch lacht, valt na twee keer giechelen af. Elke woensdag twee nieuwe afleveringen.

Serie: Fargo seizoen 5, in Nederland op Videoland. De slechterik is dit keer Jon Hamm, Don Draper van Mad Men. En de hoofdrol is voor Juno Temple, bekend als Keeley uit Ted Lasso. Zoals altijd speelt het zich af in Minnesota, en schuilt er onder die vriendelijkheid allemaal geweld. Dit seizoen kijkt als een soort extra gewelddadige versie van Home Alone, dus dat past helemaal mooi in deze periode. Elke woensdag verschijnt een nieuwe aflevering.

Serie: Fool Me Once op Netflix. Een lekker laagdrempelige thriller die je steeds op het verkeerde been zet en tot het einde spannend blijft. De opzet: vrouw komt terug van begrafenis van haar man, en ziet hem dagen later ineens op nieuwe beelden van de camera in de kinderkamer…

Lees meer nieuws van techbeurs CES 2024