©Unsplash

De eerste reacties op de Apple Vision Pro

De eerste reacties op de Apple Vision Pro

31 januari - 17:01 Laatste update: 2 februari - 09:30

Onze Vision Pro is nog onderweg, Amerikaanse media hebben 'm al – we hebben ze verzameld en blikken er op terug. En meer Apple: hoe zit het nou met die controversiële nieuwe App Store-regels?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Veel Apple weer deze aflevering, want we bespreken de eerste reacties van Amerikaanse tech-reviewers op de Vision Pro. En we staan stil bij de controversiële aanpassingen die Apple doet aan de App Store in de EU.

Verder: stilte op TikTok, nog meer gedoe bij fietsfabrikanten en Fitbits doen het al een maand niet meer.

Luister hier de Bright Podcast.

Sponsors:

Ga naar Calco.nl voor meer informatie over betaalde traineeships om je naar IT te laten omscholen.

Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright

Tips uit deze aflevering:

Podcast: De erfenis van Engel, over de meest beruchte camping van Nederland: Fort Oranje, van de omstreden Cees Engel (vader van Willem Engel). Een mooi stukje regiojournalistiek van BN De Stem en het AD.

Podcast: De recap-show van de Nederlandse podcast Skip Intro op Patreon over de serie True Detective: Night Country. Voor 5 euro per maand krijg je extra afleveringen, waarin je bijvoorbeeld wordt gewezen op alle details in True Detective die je zelf misschien gemist hebt.

Film: Argylle, de nieuwe film van Matthew Vaughn, onder meer bekend van de Kingsman-films. Argylle past in dat zelfde genre: ook spionage met veel geweld op een cartoon-achtige manier. De film neemt zichzelf geen seconde serieus en dat maakt het leuk. De insteek is: schrijfster van spionage-romans komt plots terecht in haar eigen boeken – meer moet je eigenlijk niet weten. Vanaf morgen in de bioscoop.