© Ring

Ring lanceert een nieuwe slimme deurbel: dit is er verbeterd

Ring lanceert een nieuwe slimme deurbel: dit is er verbeterd

7 februari - 20:40

Amazon-merk Ring maakte vandaag bekend dat het een nieuwe slimme deurbel uitbrengt: de Battery Video Doorbell Pro. Het is volgens de fabrikant 'de meest geavanceerde Ring-deurbel die op een batterij werkt'.

De nieuwe Battery Video Doorbell Pro ziet er hetzelfde uit als veel andere deurbellen van Ring, maar hij wordt uitgerust met een aantal extra snufjes. Volgens Ring krijgt de deurbel 3D-bewegingsdetectie op basis van radartechnologie. Ook kan hij vanuit bepaalde hoeken in vogelperspectief zien. Dat moet het mogelijk maken om geavanceerdere bewegingsmeldingen in te stellen.

De camera van de deurbel neemt beelden op in de resolutie 1536p, net als een paar andere modellen van het merk, zoals de Video Doorbell Pro 2. Verder kan de deurbel bezoekers van top tot teen zien en kun je met Audio+ ook met hen praten en zij tegen jou. Bovendien moet je 's nachts de bezoekers goed kunnen zien, in kleur. 

Alexa en abonnementen

Het nieuwe model krijgt ook dual-band wifi, wat wil zeggen dat het twee frequenties gebruikt, 2,4 GHz en 5 GHz. Ook inbegrepen in het pakket zijn aanpasbare bewegings- en privacyzones.

De Battery Video Doorbell Pro is ook compatibel met de spraakassistent Alexa. Die spreekt nog altijd geen Nederlands, maar Amazon werkt daar nu wel aan. Als je er een abonnement bijneemt, krijg je ook meldingen voor zowel personen als bezorgde pakketten.

Op zijn website zegt Ring dat de nieuwe deurbel vanaf 20 maart gekocht kan worden voor een prijs van 229,99 euro. Dat kan op de eigen website, maar ook op Amazon.com of andere retailers. 

Lees meer over smart home en abonneer je gratis op onze nieuwsbrief.