© Microsoft

Microsoft Copilot Pro is nu beschikbaar in Nederland: wat kan je ermee?

Microsoft Copilot Pro is nu beschikbaar in Nederland: wat kan je ermee?

15 maart - 10:37 Laatste update: 14:08

Copilot Pro, een betaalde versie van Microsofts AI-tool, is sinds donderdag wereldwijd beschikbaar. Ook in Nederland kan je een abonnement op de virtuele assistent nemen.

Microsoft kondigde Copilot Pro in januari aan. Met de dienst krijg je altijd toegang tot de taalmodellen GPT-4 en GPT-4 Turbo, ook tijdens piekmomenten. Met de gratis versie krijg je enkel toegang tijdens niet-piekmomenten. Ook krijg je als Copilot Pro-abonnee toegang tot de AI-tool in Microsoft Office-producten als Word en PowerPoint. 

Verder zegt Microsoft dat je met Copilot Pro je eigen chatbots zal kunnen maken. Zo’n dienst bracht OpenAI enkele maanden geleden ook uit. Ook krijg je een uitgebreidere toegang tot de afbeeldingengenerator. Met de gratis versie kan je dagelijks 15 ‘boosts’ gebruiken, tokens waarmee je zorgt voor een snellere verwerkingstijd bij het genereren van afbeeldingen. Met Copilot Pro krijg je dagelijks 100 boosts. 

Ook in Nederland

De nieuwe dienst is sinds donderdag beschikbaar in alle landen op aarde, ook in Nederland dus. Voorlopig ondersteunt het programma nog niet de Nederlandse taal. Copilot Pro is beschikbaar in het Engels, Chinees, Frans, Duits, Japans, Italiaans, Portugees en Spaans. 

In Nederland betaal je 22 euro per maand voor elke gebruiker. Microsoft biedt voor de mobiele versie een gratis proefperiode van 30 dagen aan. 

Lees meer nieuws over AI en blijf op de hoogte met onze app.