©Ampler

Deze lichte e-bike van Ampler is nu ook geschikt voor stevige fietstochten

Deze lichte e-bike van Ampler is nu ook geschikt voor stevige fietstochten

15 maart - 13:55 Laatste update: 18:36

Ampler staat bekend om zijn lichte stadsfietsen, waar je bijna niet aan ziet dat het e-bikes zijn. Nu is er een alternatieve versie van de Ampler Curt uit, waarmee je ook de wildernis in kan.

Vergeleken met de normale Ampler Curt, heeft de Curt Anyroad dikkere banden om steviger over verschillende soorten wegen te rijden. Ook zijn er fork mounts toegevoegd om tasjes aan de voorkant van de fiets vast te maken.

De e-bike heeft tevens een 10-versnellingen kettingaandrijving gekregen om op elk terrein met eventueel hoogteverschil soepel door te fietsen.

De fiets weegt 16,9 kilo, heeft een 250W-motor die 25 kilometer per uur gaat. De accu brengt je 50 tot 100 kilometer verderop, maar dat ligt volledig aan het terrein waar je op fietst. 

Normale Curt nu met meer opties

Je rijdt niet goedkoop weg met de Curt Anyroad, want de fiets is vanaf 3690 euro verkrijgbaar in de kleuren zwart, lavendel en zilver. Lampen, spatborden en een standaard zijn ingebouwd.

Ben je nog in de markt voor een normale Curt, dan krijg je ook meer opties. Zo zijn nu dezelfde kleuren als de Curt Anyroad beschikbaar. Daarnaast heb je met beide modellen nu de keuze tussen een frame met een hoge stang, of een lage stang om makkelijker overheen te stappen.

Lees meer over e-bikes, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.