©Apple

Apple TV+ scoort gemiddeld het beste op IMDB, maar heeft ook het kleinste aanbod

Apple TV+ scoort gemiddeld het beste op IMDB, maar heeft ook het kleinste aanbod

28 maart - 10:05 Laatste update: 10:11

Met een gemiddelde score van 7,01 scoort Apple TV+ het beste op website IMDB, maar de streamingdienst heeft ook het kleinste aanbod van goede series en films.

Een gemiddelde score zegt minder dan de hoeveelheid goede series en films die je kunt kijken op een streamingdienst. Prime Video van Amazon biedt de meeste content die hoger dan een 8 scoort op IMDB, met Disney+ op de tweede plek. Daarna volgen Netflix en HBO Max. Apple TV+ bungelt onderaan, blijkt uit onderzoek van Self Financial.

Als het puur gaat om de meeste series en films voor het minste geld, dan scoort Prime Video ook het beste door een lage abonnementsprijs en een groot aanbod. Netflix staat op de tweede plek ondanks de relatief hoge prijs voor een abonnement.

Voor kinderen scoort Apple TV+ gemiddeld het beste, dankzij onder andere Charlie Brown en Fraggle Rock. Wel is het aanbod beperkt vergeleken met andere streamingdiensten.

Genres

Zijn specifieke genres belangrijk voor je? Gemiddeld vind je op Apple TV+ de beste animatie, comedy, romantiek en documentaires. Voor misdaad, drama en thrillers moet je bij HBO Max zijn. Disney+ scoort het beste met fantasy en science-fiction.

Lees meer over streamingdiensten, of blijf op de hoogte via de Bright-app voor iOS of Android.