© Eufy

Deze robotstofzuiger kan ruim 2 maanden zelfstandig stofzuigen en dweilen

Deze robotstofzuiger kan ruim 2 maanden zelfstandig stofzuigen en dweilen

28 maart - 22:17 Laatste update: 23:33

Het smart home-merk Eufy heeft een nieuwe robotstofzuiger gelanceerd op Kickstarter. De nieuwe Omni S1 Pro kan naast stofzuigen ook dweilen. Dankzij een geavanceerd docking station kan hij wekenlang zelfstandig zijn werk doen.

Eufy kun je bijvoorbeeld kennen van slimme beveiligingscamera's en deurbellen. Maar het merk, onderdeel van fabrikant Anker, maakt ook robotstofzuigers. Het dweilen doet de nieuwe Eufy Omni S1 Pro met een 29 centimeter lange dweil die 170 keer per minuut ronddraait. En omdat je je tapijt niet wil dweilen, kan de dweil 1,2 centimeter in worden getrokken. De robot heeft ook een LiDAR-sensor en een camera zodat hij nergens tegenaan botst.

Ruim twee maanden autonomie

Om te zorgen dat de stofzuiger 68 dagen lang kan schoonmaken zonder dat jij er iets voor hoeft te doen, zit er een groot docking station bij. Het apparaat rijdt daar zelf naar toe om zichzelf op te laden, zijn stofbak en watertank te legen en wasmiddel bij te vullen. Het docking station kan de dweil reinigen met ozon en drogen met hete lucht.

De prijs

Als je overtuigd bent van de robotstofzuiger, kan je hem op Kickstarter voor 926 euro als early bird kopen, wat zo'n 450 euro goedkoper is dan de richtprijs van de robot. Eufy verwacht in mei met de levering van de Omni S1 Pro te beginnen.

Lees meer over Smart Home, of abonneer je op onze nieuwsbrief.