©Cube

Test 30 e-bikes op tweede Bright E-bike Party

Test 30 e-bikes op tweede Bright E-bike Party

9 april - 19:13 Laatste update: 17 april - 15:16

Onze tweede E-bike Party vindt plaats op zaterdag 25 mei in Amsterdam. Je test er diverse e-bikes in één keer. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

Na het succes van de uitverkochte eerste editie afgelopen september organiseren we een nieuwe Bright E-bike Party. Je kunt er in één klap verscheidene urban e-bikes proefrijden van verschillende merken. E-bikes die je meestal niet in de gewone fietswinkel aantreft en waarvan het regelen van proefritten doorgaans een hoop gedoe is.

Bestel hier je ticket(s)

Een ticket kost nog geen 20 euro. Je krijgt bovendien 100 euro korting op een e-bike als je die tijdens de party bestelt.

Na de al eerder aangekondigde modellen mogen we nog een drietal merken verwelkomen. Het eerste is Cube, het Duitse e-bikemerk dat groot is geworden met elektrische mountainbikes. Zij zijn van de partij met de urban e-bike Editor Hybrid.

De tweede is de Nederlandse nieuwkomer Reany. Zij nemen de N1, W1 en W1 Pro mee. De laatste weegt slechts 14,4 kg.

En de derde partij is ook van Nederlandse bodem: Ostrichoo. Het merk staat bekend om het gebruik van een supercondensator in plaats van een accu, die razendsnel laadt. Op de party kun je deze en de vele andere e-bikes proefrijden.

Het totaal komt daarmee voorlopig op 12 merken en zo'n 30 modellen. De line-up is dan als volgt:

Comate CT Cruiser
Cortina E-Blau
Cortina E-Lett
Cortina E-Mozzo
Cowboy Classic
Cowboy Cruiser
Cowboy Cruiser ST
Cowboy Cross
Cowboy Cross ST
Cube Editor Hybrid SLT 400X
Decathlon BTwin E-Active 500
Decathlon BTwin LD 500E
Decathlon BTwin LD 500E ST
Decathlon BTwin LD 920E
Decathlon BTwin Speed 900E
iMove President
iMove First Lady
Lemmo One Mk2
Lemmo One ST Mk2
Ostrichoo Caesar
Reany N1
Reany W1
Reany W1 Pro
Tenways CGO 600 Pro
Tenways CGO 009
Veloretti Ace Two
Veloretti Ivy Two
Watt Dublin
Watt Valencia

Brights e-bike-expert David Lemereis is aanwezig bij het event voor raad en advies, evenals presentatoren Bram van Dijk en Erwin van der Zande. Daarnaast kun je vertegenwoordigers van de e-bike-merken al je vragen stellen.

De Bright E-bike Party vindt plaats op zaterdag 25 mei voor de deur bij Bright HQ in Amsterdam-Duivendrecht. Je koopt een ticket voor een 'starttijd'. Per timeslot zijn de plekken beperkt zodat we je alle aandacht kunnen geven.

Bestel hier je ticket(s)

NB: Lunch of diner is niet inbegrepen, versnaperingen en toilet zijn wel aanwezig. Parkeergelegenheid is op loopafstand, openbaar vervoer is nabij.