©Fresh 'n Rebel

Je sleutels nooit meer kwijt met de Fresh 'n Rebel Smart Finder met Apple Find My
Aangeboden door Fresh 'n Rebel

Je sleutels nooit meer kwijt met de Fresh 'n Rebel Smart Finder met Apple Find My

11 april om 16:58
Laatste update: 11 april om 17:17

Ben je vergeetachtig of gewoon voorzichtig? Elektrische zoeklabels aan je sleutels, tas, fiets en meer zijn handig, zeker als ze gebruikmaken van het Apple Find My-netwerk. Dat hoeft niet duur te zijn: de Smart Finders van Fresh 'n Rebel zijn veelzijdig, compleet, kleurrijk en betaalbaar.

Het bekendste zoeklabel in het Apple Find My-netwerk is waarschijnlijk de AirTag van Apple zelf. Maar het netwerk werkt ook met labels van andere merken, zoals deze van Fresh 'n Rebel. Dat werkt tweeledig: als je zelf buiten bereik van je eigen label raakt, krijg je een seintje op je telefoon. En elke keer dat iemand anders dan met een iPhone voorbij jouw sleutelbos met een Smart Finder loopt, wordt die locatie doorgegeven aan jouw iPhone.

Dat werkt automatisch en daar hoeft de ander niks voor te doen. Daarom werkt het zo nauwkeurig en goed: er komt altijd wel iemand met een iPhone voorbij, als je bijvoorbeeld je sleutels op het station hebt laten vallen. Kom je zelf weer binnen bereik, kun je de Smart Finder laten piepen met de ingebouwde speaker.

Smart Finder is alles-in-één

De Smart Finder van Fresh 'n Rebel heeft alles wat je zoekt in zo'n label, te beginnen met een bijgeleverde sleutelring en bumpers – da's bij veel alternatieven nog weleens anders. De Smart Finder is IP67 stof- en waterdicht: je maakt hem dus net zo makkelijk vast aan je fiets, weet je precies waar je 'm geparkeerd hebt. Of aan de halsband van de hond, dat doen ook steeds meer mensen. De batterij van de Smart Finder gaat zeker 8 maanden mee en is daarna makkelijk te vervangen, want het is een gewone CR-2023-batterij die overal verkrijgbaar is.

De Smart Finder is ook nog eens in acht kleuren te krijgen, van zwart en grijs tot groen en blauw, paars en lila. En dan die prijs: voor 19,99 euro heb je zo'n Fresh 'n Rebel Smart Finder en kan je meteen vooruit.