OnePlus lanceert deze goedkopere tablet binnenkort in Europa

© OnePlus

OnePlus lanceert deze goedkopere tablet binnenkort in Europa
17 april om 13:36
Laatste update: 17 april om 13:54

OnePlus lanceert op 23 april een nieuwe tablet in Europa, de OnePlus Pad Go. Ook komt er een nieuwe kleurstelling van de OnePlus Watch 2.

De tablet is al een tijdje beschikbaar in Azië. Het is een budgetversie van de OnePlus Pad die in april vorig jaar gelanceerd werd. De prijs in Europa is nog niet bekend. De originele OnePlus Pad heeft een adviesprijs van 499 euro. 

Hoewel OnePlus nog niet veel vertelt over de specificaties, is de OnePlus Pad Go in Azië uitgerust met een 11,35 inch-scherm met een resolutie van 2408 bij 1720 pixels en een maximale verversingssnelheid van 90Hz. Dat is een stuk minder dan de 144Hz die je op de OnePlus Pad krijgt. De tablet draait op Android 13 met OxygenOS 13.2.

Vanbinnen is de Aziatische OnePlus Pad Go uitgerust met een MediaTek Helio G99-chipset, 8GB aan geheugen en tot 256GB aan opslag. De tablet heeft een accu van 8.000mAh die geladen kan worden aan 33W. Het is echter niet duidelijk of de versie die in Europa gelanceerd wordt, dezelfde is als die in Azië. Dat wordt duidelijk op 23 april, wanneer OnePlus de tablet officieel onthult.

Nieuwe kleurstelling OnePlus Watch 2

Het merk brengt tegelijkertijd een nieuwe kleurstelling van de OnePlus Watch 2 op de markt. Hiervan is wel al bekend dat het een model is dat exclusief in Europa beschikbaar zal zijn. Veel andere details geeft OnePlus niet.

De OnePlus Watch 2 werd in februari op de markt gebracht. Het horloge is in twee kleuren beschikbaar en kost in Nederland 330 euro. Volgens OnePlus heeft het apparaat een accuduur van 100 uur. Dat is mogelijk doordat die niet één, maar twee chips heeft, waardoor taken makkelijker kunnen worden uitgevoerd.

Meer over OnePlus, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.