© Netflix

Netflix maakt einde aan The Witcher, dit is wanneer de serie stopt

Netflix maakt einde aan The Witcher, dit is wanneer de serie stopt

18 april - 20:51

Het vierde seizoen van de Netflix-serie The Witcher wordt nu opgenomen, maar Netflix heeft al verteld wanneer er een einde aan de serie gaat komen.

Netflix heeft laten weten dat er nog wel een vijfde seizoen van The Witcher komt, maar dat wordt het allerlaatste seizoen. De opnames van het vierde en vijfde seizoen zullen achter elkaar worden geschoten. De streamingdienst belooft een passend eind voor de populaire serie.

Nieuwe gezichten

Vanaf het vierde seizoen wordt de hoofdpersoon Geralt van Rivia door acteur Liam Hemsworth gespeeld. Andere nieuwe gezichten zijn Laurence Fishburne, James Purefoy en Sharlto Copley.

Als je alvast wilt weten wat er gaat gebeuren in de laatste twee seizoenen van The Witcher, dan kun je de boeken lezen. De twee seizoenen die er nog aankomen, zullen namelijk over de laatste drie boeken van de reeks gaan.

"We zijn blij dat we de boeken van Andrzej Sapkowski tot een episch einde kunnen brengen. Het zou onze show niet zijn als we onze personages niet tot het uiterste zouden drijven. Blijf op de hoogte om te zien hoe het verhaal eindigt", zegt showrunner Lauren Schmidt Hissrich.

Lees meer over streaming en abonneer je op onze nieuwsbrief.