©Marshall

Deze nieuwe koptelefoon van Marshall is pas na 100 uur luisteren leeg

Deze nieuwe koptelefoon van Marshall is pas na 100 uur luisteren leeg

19 april - 19:01

Marshall heeft twee nieuwe versies van zijn draadloze koptelefoon en draadloze oordoppen uitgebracht. De Major V-koptelefoon heeft een accuduur van maar liefst 100 uur.

Fabrikant Marshall geeft zijn koptelefoons en oordopjes al jaren herkenbare ontwerpen die voortborduren op de bekende versterkers van het merk. De nieuwe uitvoeringen werken met het energiezuinige Bluetooth LE Audio en zijn vanaf 23 april te koop. De vijfde generatie van de on-ear Major-koptelefoon heeft volgens de fabrikant een verbeterde geluidskwaliteit. Maar bij de Major V valt vooral de extra lange accuduur op: je kunt meer dan 100 uur draadloos naar muziek luisteren voordat de batterij leeg is. 

Knop voor Spotify Tap

De Major V is te koppelen aan de speciale koptelefoon-app van Marshall. De headset heeft ook een speciale M-knop om verschillende functies mee te bedienen, zoals de EQ-schakeling en toegang tot spraakassistenten. De knop op de koptelefoon werkt ook met Spotify Tap, waarmee je meteen je streamingsessie kunt starten. 

Oordopjes

Ook nieuw zijn de draadloze Minor IV-oordoppen, die nu in combinatie met de draadloze oplaadcase ruim 30 uur batterijduur hebben. De oordopjes zelf houden het zo’n zeven uur vol op een volle batterij.

Ze beschikken over bluetooth multipoint voor het snel wisselen tussen verschillende apparaten. De oordopjes zijn ook te verbinden met de Marshall-app voor onder meer het aanpassen van EQ-instellingen.

De Marshall Major V-koptelefoon kost in Nederland 149 euro. Voor de Minor IV-oordoppen betaal je 129 euro.  

Lees meer nieuws over gadgets en mis niets met onze nieuwe app.