De nieuwste camera van Ring kan om een hoekje kijken

De nieuwste camera van Ring kan om een hoekje kijken

1 mei om 17:40

Ring heeft zich als bedrijf snel doorontwikkeld tot beveiligingsbedrijf. Daarvoor maakt het een uitgebreid assortiment aan camera’s. Binnenkort kun je de draai- en kantelbare Indoor Camera aanschaffen.

Deze nieuwe camera van Ring geeft je meer mogelijkheden voor de ruimte waar hij is geplaatst. Omdat de camera voorzien is van een gemotoriseerd tilt- en pan-systeem, kun je de camera meer laten bekijken. Via de app kun je de camera een compleet rondje laten draaien. Van boven naar beneden kan de camera een maximale hoek van 169 graden aan.

Alles volgen

Hiermee kun je bijvoorbeeld je huisdier door je kamer heen volgen wanneer deze er weer eens vandoor gaat met de nieuwe kussens. Dat kan ook in het donker want de HD-video biedt ook nachtzicht in kleur. Hij neemt op in 1080 HD-video en geeft een livebeeld waarbij twee-weg communicatie mogelijk is. In de app kun je de beelden opslaan en bekijken. Let er wel op dat je voor een aantal functies een Ring Protect-abonnement moet hebben. Hiermee kun je opnames opslaan en openen in de cloud, video’s delen, en via de app zonder die te openen uitgebreide bewegingsmeldingen met foto ontvangen. 

Wil je even een beetje privacy, dan sluit je met een beweging de fysieke privacykap die video en audio direct uitschakelt. De draai- en kantelbare binnencamera is vanaf 30 mei 2024 beschikbaar. Wil je hem kopen dan mag je 79,99 euro neerleggen voor deze gadget.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.