Google Foto's laat je ex minder vaak terugkomen in herinneringen

©Unsplash

Google Foto's laat je ex minder vaak terugkomen in herinneringen

Wanneer je een gebruiker bent van Android dan is de kans groot dat je de Google Foto’s app gebruikt. Deze wordt stevig doorontwikkeld door Google en binnenkort krijg je er een handige mogelijkheid bij.

Net als veel andere apps krijg je uit de Google Foto’s app herinneringen voorgeschoteld. Hierbij laat de app zien wat je op een dag deed in het verleden om je zo zaken te laten herleven. 

Kan het iets minder

De kans bestaat dat er mensen zijn die je helemaal niet wil terugzien en zeker niet in een herinnering. Google Foto’s heeft hier een oplossing voor. In de instelling kun je mensen en zelfs dieren uitsluiten van deze herinnering. De app brengt (als je daar toestemming voor geeft) alle gezichten in kaart. Door de gezichten die je liever niet meer ziet te selecteren sluit je ze uit en zie je ze niet meer.

Wel iemand zien of helemaal niet zijn natuurlijk twee uitersten. Er zijn mensen of dieren die daartussen vallen, neem bijvoorbeeld je ex partner. Wanneer je met hem of haar een aantal jaren lief en leed hebt gedeeld zal deze persoon vaak voorkomen. Wanneer je dat iets te veel vindt, dan kun je dat straks door de ‘Laat Minder Zien’ functie wat terugdraaien.

Video Verbeteren

We verwachten nog meer verbeteringen aan deze app. Zo zijn er aanwijzingen dat je naast foto’s ook video’s kunt verbeteren wat betreft belichting en dergelijke. Met deze ‘Verbeter je Video’ functie kun je met een enkele druk op een knop een video optimaliseren wat betreft belichting en dergelijke.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.