Deze in-ears krijgen ChatGPT, kans groot dat je er Nothing aan hebt

Deze in-ears krijgen ChatGPT, kans groot dat je er Nothing aan hebt

15 mei - 15:22

Nothing is het nieuwe en uitdagende technologie merk. Het brengt naast smartphones ook hele aardige in-ear-oordoppen uit. De meest recente modellen hadden het al, maar ook ook de oudere modellen krijgen nu de beschikking over ChatGPT.

Met de introductie van de meest recente Nothing EAR en Nothing EAR (a) bracht het merk ook de integratie van ChatGPT naar deze producten. Deze feature was eerst alleen beperkt tot deze twee modellen maar Nothing maakt zijn hele catalogus geschikt om ChatGPT vanuit je oren te gebruiken.

Backwards compatible

Vanaf 21 mei kunnen de gebruikers van de Ear (1), Ear (stick), Ear (2), CMF Buds, CMF Neckband Pro, en de CMF Buds Pro gebruik maken van ChatGPT. Hiervoor knijp je in de steel van de oortjes en geef je via je stem de prompt of opdracht waarna je antwoord krijgt via ChatGPT.

Helaas voor iedereen zonder een Nothing smartphone want jij hebt er helemaal niets aan. Deze integratie werkt alleen in het ecosysteem van Nothing. En het gaat jou waarschijnlijk te ver om alleen hiervoor een Nothing smartphone te kopen, ze hopen bij Nothing natuurlijk van wel.

Meer kunstmatige intelligentie en mis niets met onze Bright-app.