©Smartprix/OnLeaks

'Volgende smartwatch van Samsung krijgt opvallend design'

'Volgende smartwatch van Samsung krijgt opvallend design'

24 mei om 14:38

De nog onaangekondigde Galaxy Watch 7 Ultra is gelekt in nieuwe renders, met een opvallend nieuw design vergeleken met vorige generaties.

De Galaxy Watch heeft tot nu toe altijd een rond ontwerp gehad dat draait om het ronde scherm, maar de nieuwe Galaxy Watch 7 Ultra lijkt daar vanaf te stappen door een meer vierkant design te introduceren. Het scherm blijft wel rond.

Het vierkante design geeft het horloge een unieke look en mogelijk ook wat extra ruimte voor de onderliggende hardware. Wat verder opvalt is een derde fysieke knop, grotere speakers en een iets ander ontwerp voor de bandjes. De knopjes om de bandjes los te halen zijn nu op het horloge zelf te vinden.

De afbeeldingen komen van betrouwbare lekker OnLeaks, in samenwerking met website Smartprix.

Apple Watch Ultra

Het is de eerste keer dat Samsung een Ultra-versie van zijn Galaxy Watch op de markt zet. Het lijkt een reactie op de Apple Watch Ultra, de duurste, meest krachtige en meest robuuste versie van Apple's smartwatchlijn.

Meer informatie over de Ultra-smartwatch van Samsung krijgen we waarschijnlijk te horen op het Galaxy Unpacked-evenement op 10 juli.

Lees meer over Samsung, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.