©Unsplash

Bright breidt aanbod nieuwsbrieven uit

Bright introduceert thema-nieuwsbrieven

28 mei om 21:31
Laatste update: 30 mei om 10:21

Naast de Bright Daily en Weekly kun je je gratis abonneren op onze nieuwe thema-nieuwsbrieven.

Nadat afgelopen najaar de Bright nieuwsbrieven in ere zijn hersteld, hebben we de smaak te pakken. Naast de Bright Daily met elke werkdag het belangrijkste technieuws en de Bright Weekly met de krenten uit de pap in een handig weekoverzicht introduceren we een vijftal nieuwe thema-nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zoomen in op specifieke onderwerpen.

Abonneer je gratis op onze nieuwsbrieven

De Smart Tech nieuwsbrief richt zich op de harde kern van tech: smartphones, wearables, tablets, tv’s en computers.

De Smart Home & Energy nieuwsbrief verzamelt al onze items over smart home en slimme energie. Dus van slimme verlichting, smartcams en videodeurbellen tot laadpalen, warmtepompen en thuisbatterijen.

De Smart Mobility nieuwsbrief staat in het teken van elektrische auto’s, e-bikes en feitelijk alles met wielen en een accu.

In de Media & Entertainment nieuwsbrief houden we je op de hoogte van al het nieuws rond de populairste apps, social media, streaming- en gamingdiensten.

In de Science & Sustainability tenslotte presenteren we populair-wetenschappelijk nieuws en vernieuwingen rond duurzaamheid.

Je kunt je gratis abonneren op zoveel nieuwsbrieven als je wilt. Ben je al abonnee, dan kun hier je je instellingen aanpassen. De nieuwe thema-nieuwsbrieven verschijnen wekelijks op zaterdagen.