WhatsApp laat je straks antwoorden met een videobericht

WhatsApp antwoorden videobericht
27 juni om 08:30
Laatste update: 27 juni om 08:33

De populairste chatapp van de wereld verbetert zich continu. De gebruikers van de beta kunnen straks direct antwoorden op videoberichten.

Sinds enige tijd heeft WhatsApp een ondergewaardeerde functie. Het gaat hier om het videobericht. Hiermee stuur je in plaats van een geschreven of audio-antwoord een korte video.

Hoe werkt het?

Je kunt een videobericht versturen door de cameraknop in de tekstbalk onderaan het bericht ingedrukt te houden. Er verschijnt een cirkel op je beeldscherm die jou filmt met de camera aan de voorzijde. Wanneer je de camera knop loslaat dan wordt de opname verzonden. Deze berichten verschijnen als een cirkel in de conversatie.

Antwoorden

Tot nu toe kun je alleen op dit soort berichten antwoorden met tekst of audio. In de beta van de app kun je (na de update) direct antwoorden met een videobericht. Daarvoor verschijnt naast de cirkel met de korte video een icoon. Na het klikken op dit icoon ga je direct een video opnemen.

Een kleine maar handige verbetering in WhatsApp waarvan we verwachten dat deze later dit jaar zal worden uitgerold naar de rest van de gebruikers.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.