Het nieuwe shirt van Manchester United heeft een AR experience

©ManchesterUnited

 Shirt van Manchester United  AR experience
2 juli om 08:45
Laatste update: 2 juli om 09:21

Manchester United is een van de grootste voetbalclubs ter wereld. Deze club heeft fans over de hele wereld en dat maakt het aantrekkelijk om te sponsoren. De club heeft zijn nieuwe tenue voor het seizoen 24/25 onthuld en op de voorzijde prijkt het logo van Snapdragon.

Het Amerikaanse Qualcomm is de nieuwe sponsor van voetbalclub Manchester United. De club van Eric ten Hag zal het komende seizoen met de naam en het logo van Snapdragon op de borst spelen. De Qualcomm Snapdragon-chipsets zijn de meest gebruikte chipsets in mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Er zouden op dit moment zo'n 3 miljard apparaten zijn waar een chipset van Snapdragon in zit.

AR

Het tenue is ontworpen en gemaakt door Adidas. En omdat het hier gaat om een tech-sponsor, moet er natuurlijk wel een aparte activatie verzonnen worden. En dat is gelukt.

Wanneer je het logo op de voorzijde van het shirts scant, activeer je AR content. Je stapt virtueel op het veld van Old Trafford, het stadion van Manchester United, en door het seizoen heen zal er extra content om de club heen verschijnen. Deze zal alleen te bekijken zijn via de scan van het shirt.


Het shirt is openbaar gemaakt door de legendarische en onnavolgbare Eric Cantona. De Franse speler die heel veel wedstrijden voor Manchester United heeft gespeeld en in Manchester een mythische status heeft.

Het shirt zal voor de eerste keer gedragen worden in een wedstrijd tegen het Spaanse Real Betis. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Snapdragon stadion tijdens de Snapdragon Cup. Komt dat even goed uit.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.