Nieuws

Nintendo Classic Mini nu al tijdelijk uitverkocht

11 november 2016 19:33

De Nintendo Classic Mini kwam vandaag beschikbaar en is inmiddels ook direct vrijwel overal alweer uitverkocht.

De Nintendo Classic Mini is in vrijwel elke denkbare webwinkel tijdelijk niet verkrijgbaar, ook al verscheen hij vandaag. Bol.com, Coolblue, Bart Smit, Media Markt; je kan er tijdelijk allemaal niet terecht voor de mini-NES met 30 voorgeïnstalleerde games. Op sites als Marktplaats en eBay kun je ondertussen wel terecht voor een Classic Mini. Natuurlijk betaal je dan de hoofdprijs en fors meer dan de adviesprijs van 65 euro. Zo staan de meeste Classic Mini’s op Marktplaats te koop voor rond de 100 tot 150 euro.

Ook internationaal is de Classic Mini uitverkocht. Zo heeft webwinkelgigant Amazon ’m tijdelijk ook niet meer. Op eBay staat de retro-spelcomputer te koop voor soms wel 1000 dollar, en dat lijken mensen nog te betalen ook. Het is niet bekend wanneer Nintendo winkels van nieuwe exemplaren van de Classic Mini gaat voorzien. Verschillende webwinkels zeggen vanaf morgen weer orders aan te nemen, maar een levertijd blijft voor die klanten vooralsnog onbekend.

Nintendo heeft via Twitter laten weten dat de Classic Mini een 'hot item' is. "We werken hard om aan de grote vraag van consumenten te kunnen voldoen. Er komt een gestage stroom van nieuwe apparaten beschikbaar de komende weken."  Meer over de Classic Mini zie je maandagavond in Bright TV op RTL Z. Hieronder alvast enkele foto's.


Miniatuurvoorbeeld


Miniatuurvoorbeeld


Miniatuurvoorbeeld