Beeld © ANP
Beeld © ANP
Nieuwe apps

Test met Ziggo Go voor Apple TV en Android TV

21 augustus 2018 20:07

Ziggo wil de Ziggo Go-app uitbrengen voor Apple TV en Android TV. De apps voor de platformen worden momenteel al intern getest.

Dat bevestigt een woordvoerder van het kabelbedrijf aan Totaal TV. Ziggo kan nog niet zeggen wanneer de apps beschikbaar zullen zijn. Voor het zover is, zal er eerst nog een test met klanten plaatsvinden.

Afhankelijk van hun abonnement krijgen Ziggo-abonnees met de Ziggo Go-app toegang tot een groot aantal tv-zenders. Daarnaast maakt de app het mogelijk om programma's later terug te kijken. Tot slot biedt Ziggo Go de series en films aan die het kabelbedrijf aanbiedt via zijn ondemand-dienst.

Slaapkamer

De app is op dit moment alleen beschikbaar voor smartphones en tablets. Met apps voor Apple TV en Android TV zou Ziggo in een behoefte voorzien: de apps voor die platforms maken het bijvoorbeeld een stuk makkelijker om ook op de tv in de slaapkamer gebruik te maken van de diensten van Ziggo.

Nu is het nog nodig om voor extra tv's een extra mediabox of een zogeheten CI+-module, een digitale ontvanger in de vorm van een kaartje die rechtstreeks in je tv gaat, te bestellen.

Lees ook: Een tv met Google Assistent, is dat handig?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Zo sla je films en series offline op met Ziggo Go