De ultieme rugzak? Deze heeft al 5 miljoen binnen via Kickstarter

De ultieme rugzak? Deze heeft al 5 miljoen binnen via Kickstarter

04-09-2016 12:05 Laatste update: 27-04-2018 03:30

Peak Design maakt een rugzak met zoveel doordachte details, dat er bijna een handboek bij gemaakt moet worden.

De perfecte tas is stijlvol, groot genoeg voor al je spullen, klein genoeg om makkelijk mee te nemen, licht genoeg om geen last te worden, stevig genoeg om lang mee te gaan, comfortabel genoeg om lange tijd te dragen. Kortom: de ideale rugzak bestaat niet. Niet voor alle situaties tenminste.

Maar Peak Design komt met de Everyday Backpack aardig in de buurt. Dat vinden Kickstarter-gebruikers ook, want er werd met nog 5 dagen te gaan al voor 4,7 miljoen dollar aan tassen gekocht. Ze kosten vanaf 189 dollar.

Beide zijkanten gaan open

De tas is eenvoudig groter en kleiner te maken door de bovenkant uit te vouwen. Terwijl de meeste rugzakken een groot zwart gat voor al je spullen zijn, gaat deze Everyday Backpack van beide zijkanten open en kun je de binnenruimte verdelen zoals dat handig voor jou is. In de zijflappen zitten handige kleine vakjes voor kabels, pennen, een extra accu of iets anders kleins. Verborgen in de klep zit een magnetisch sluitend vakje voor je paspoort en papieren. 

Ideaal is dat je aan de buitenkant van de tas ook nog dingen kunt dragen. Een slaapmatje zet je vast met extra riempjes. Maar ook een drone kun je meedragen buiten je tas. Op moment van schrijven zijn er nog een paar 20L-versies te koop voor 189 dollar en 30L versies voor 219 dollar. 

Meer reisgadgets op Bright.nl:

Eerste indruk: Trunkster, de koffer zonder rits en mét gps

Top 5: Slimme koffers maken reizen makkelijker

Uitpakparty: overal opladen met powerbanks

Uitpakparty: mini-beamer voor op de camping