Foto's uit toffe game Firewatch worden echt afgedrukt

Foto's uit toffe game Firewatch worden echt afgedrukt

09-02-2016 12:01 Laatste update: 27-04-2018 09:10

De veelbelovende indie-game Firewatch verschijnt vandaag. Foto’s die je met een camera in de game maakt kun je echt bestellen.

Firewatch is een langverwachtte indie-game die vandaag voor Windows, Mac, Linux en PlayStation 4 verschijnt. De game ziet er dankzij het werk van art-director Olly Moss prachtig uit, met een palet van herfstkleuren waar je u tegen zegt.

In de game, waarin je een boswachter in de bergen van Wyoming speelt, krijg je op een gegeven moment de beschikking tot een wegwerpcameraatje. En het leuke is: de foto’s die je daarmee in de game maakt, kun je achteraf laten afdrukken en thuisbezorgen.

Die functie werkt momenteel enkel met de Steam-versie van de game, voor Windows, Mac en Linux. Maar de uitgever zegt tegenover Polygon dat de functie mogelijk ook naar de PS4-versie komt. “Sony wil het, en wij ook”, aldus de uitgever.

Hoeveel het gaat kosten is nog niet helemaal duidelijk, de prijs lijkt zo rond de 15 dollar te gaan liggen. Maar daarvoor krijg je dan wel zelfgeschoten foto’s, die bezorgd worden in een verpakking die geheel in stijl van de game is.

 

 

Lees ook onze top 10 van indie-games van 2016