Schuimrubber schoen in serie rare zomersneakers
Nieuws

Schuimrubber schoen in serie rare zomersneakers

donderdag 05 juli 2012 10:44

De Hugo is een schuimrubber sneaker. Deze luchtige zomerschoen stinkt niet en is watervast en afwasbaar.  

Hoe heter het weer, des te maffer het schoeisel? Er zijn al wat gekke snuiters de zomerrevue gepasseerd. Zoals de Dopie voor tussen je tenen, de plakslipper of de plastic sok de OneMomentShoe. Native shoe komt met de Hugo. Een plastic sneaker die geen sneaker is.

En het is ook geen plastic trouwens. Instapper Hugo is gemaakt van schuimrubber. Hij is watervast, afwasbaar en gaat niet stinken als je voeten het warm krijgen. De vorm is simpel, zoals een kind een gympie tekent. "Marshmallows on your feet," zo omschrijft een van de makers zijn Native shoes. Een paar Hugo's kost 50 dollar via de shop van Native Shoes.

Legergroen met lime is wat mij betreft de coolste kleursetting. Maar een punt van verwarring blijft: moeten er nou veters in die gaatjes of niet?

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Reacties

Als ze de looks van dat soort dingen nou eens aanpasten.. jezus, wat lelijk.

 

LOL, het is inderdaad lelijk deze afgeknipte kaplaars. Maar het zal een rage worden, want iemand met gek haar heeft het bedacht.

 

dollar-linkje werkt niet doordat er een sessie-id in de link zit.

 

Ik zag het ja.. heb de link maar veranderd in de voorpagina van de webshop. Daar kan je dan klikken op 'shop adults' en dan Hugo.

 

zelfde principe als Crocs... bestaat al een paar jaar. 2 jaar geleden heeft Puma al zo een "sneaker" gemaakt. niet zo nieuw dus!

 

Een beetje sneu, al die zelf geschreven reviews op de website.

 

Nieuwsbrief