Welkom bij de Bright Bunch
Nieuws

Welkom bij de Bright Bunch

woensdag 08 februari 2012 10:45

Word gratis lid, krijg een proefnummer van ons magazine en bekijk de site voortaan banner-vrij!

Vandaag introduceren wij The Bright Bunch, het gratis Bright-lidmaatschap. Hiermee kun je eindeloos reacties plaatsen op Bright.nl en bezoek je Bright.nl voortaan banner-vrij. Je naam en e-mailadres is voldoende.

Meld je hier gratis aan!

Upload een foto voor in je profiel. Daarnaast kun je aangeven wat je sociale links zijn (Facebook, Twitter en LinkedIn) en een link naar een eigen website. Dan weten we een beetje wie wie is hier. Wel zo sociaal. NB: Je profiel is alleen zichtbaar op Bright.nl voor andere leden van de The Bright Bunch en wordt niet geïndexeerd door zoekmachines.

In je profiel kun je ook aangeven of je de wekelijkse Bright Nieuwsbrief wilt ontvangen met het belangrijkste nieuws van afgelopen week. De nieuwsbrief wordt op vrijdagen verstuurd. Kost niks en je mist nooit iets.

Met je lidmaatschap bouw je ook Bright-punten op. Hoe langer je lid bent en hoe actiever je bent op de site, hoe hoger je puntentotaal en des te zwaarder zal je stem (in reacties bijvoorbeeld) wegen. Aanvullende beloningen liggen nog in het verschiet.

Deze eerste versie van The Bright Bunch is de opmaat naar een full-service center waarin je in de toekomst ook je abonneegegevens (indien van toepassing) en bijvoorbeeld de geschiedenis van je bestellingen in de Bright Webshop kunt beheren. We overwegen ook t-shirts gaan maken met het Bright Bunch logo. Vinden we leuk.

De Bright apps voor iOS en Android schakelen vandaag ook om. We hebben alles voorbereid, maar er kan altijd iets onvoorziens misgaan. Kom je iets tegen wat niet goed werkt of heb je vragen, laat het ons weten.

Meld je hier gratis aan!

NB: Op dinsdag 14 februari om 14:14 (how lovely) is de knop omgegaan en kun je zonder Bright Bunch account niet langer reacties plaatsen op de Bright site en in onze apps.

De bedenker en hoofdredacteur van Bright. Erwin heeft een zwak voor tech, een oog voor design en een neus voor trends. Hij woont in Amsterdam samen met vijf vrouwen: zijn vriendin, hun dochters en twee poezen.

Reacties

Kijk, dit werd wel eens tijd natuurlijk ;-)

Zo lang jullie niet Pinboard- of Path-achtig met mijn gegevens omgaan, sluit ik me graag aan bij de bunch. Benieuwd wat jullie er de komende tijd mee gaan doen!

 

Mag ik alvast opmerken dat ik te lui ben om de volledige URLs naar m'n social accounts te copy-pasten en dat ik facebook niet heb ingevuld, maar dat er wel een icoontje staat met link (naar nieuw window, maar zelfde profielpagina)?

En moet ik ondanks mijn account nu elke keer nog een captcha invullen?

 
afbeelding van admin
Bedankt voor de opmerkingen. Ik ga er gelijk in duiken. Als het protocol ontbreekt in de url dan kan die er natuurlijk ook automagisch bij gezet worden. Gaan we aan werken. Die captcha zullen we uitzetten.
 

Nice, snel schakelen. Daar word ik blij van :)

Ik had net even moeite met reageren omdat ie me niet als ingelogd pakte, maar dat kwam vooral omdat ik via brightbunch.bright.nl binnenkwam volgens mij.

 

Kunnen dan ook de niet gebruikte naar # verwijzende menu items eruit?

 

Dus vanaf nu geen onherkenbare reacties meer van "IOS Bright.app gebruiker"

 

Inderdaad, vanaf de 14e dan ;)

 

trots lid, nu al

 

Done :)

 

Gaat dit over Capitakisatie van jullie publiek, of is het gewoon een plot om het niveau een beetje op te schroeven en de trollen te weren?

 

"Capitalisatie" bedoelde ik.

 

Benieuwd :-) NB Voorwaarde-pdf opent niet in nieuw scherm; scannen, wegklikken en... opnieuw beginnen met registreren.

 
afbeelding van Erwin van der Zande

Check, passen we aan.

 

Goed plan, de gevolgen van deze bonus kaart merken we wel over een jaar of 10. Spannend!

 

+1

 

leuk! maakt het wat persoonlijker :)

 

Done... :D

 

Mijn complimenten voor deze goede actie! De (anonieme) reacties bij sommige artikelen maakte het minder leuk om Bright te lezen. Dat is nu verleden tijd!

 

Super!
ik moet er wel bij zeggen dat ik wel eens wat problemen heb met inloggen (chrome, winx64 ultimate)

 
afbeelding van admin
We hadden een paar weken geleden inderdaad wat Chrome problemen. Ook op andere platformen. Heeft te maken met zowel de browser als de server. Aangekaart bij de Chrome developers die bezig zijn met een fix. Ondertussen ook de server een upgrade gegeven, als er meer gebruikers zijn met ditzelfde probleem, laat het gerust weten, dan lopen we het even na. Bedankt!
 

oh en is het misschien mogelijk om een melding te krijgen wanneer iemand op een post van jou heeft gereageerd?

 
afbeelding van Erwin van der Zande

Staat op onze to do lijst!

 

fantastisch, dat zou er voor kunnen zorgen dat er gesprekken komen, ipv losse kreten

 

Done. Omdat het kan. De meldingen over geuploade avatar en (fulltext?) wachtwoord via email mogen duidelijker, evenals de optie om je wachtwoord te wijzigen. Dat is nu op meer manieren te interpreteren.
Mooie nieuwe stap, benieuwd wat er komen gaat. Ik hoor het wel als ik via dit account alle Bright artikelen direct geïmplanteerd in mijn brein kan krijgen :-)

 

Ik krijg het vinkje bij nieuwsbrief niet uit...

 
afbeelding van Erwin van der Zande

Da's niet de bedoeling, gaan we fixen!

 

Maar als grote fans van Bright kunnen we niet achterblijven.

 

Goed idee, ik hoop dat hiermee de kwaliteit van de reacties wat beter wordt :)

 

Een tip:

In de profielpagina (getest bij mezelf) op: https://www.bright.nl/user
Daar zijn alle social media icons zichtbaar en klik-baar, ook al heb ik deze niet allemaal ingevuld.

Best verwarrend. Misschien dat de icons van de social media die niet zijn ingevuld weg gelaten kunnen worden of in ieder geval grijs en niet klik-baar gemaakt kunnen worden.

Verder erg goede vooruitgang dit!

 

leuk! iets persoonlijker dan bright ios android klaag reacties zonder enig iedee wie het zijn!

 

Hahaha, na je aangemeld te hebben krijg je een pagina voorgeschoteld die ból staat van de advertenties.
Dit had best wat ingetogener gekund.

 
afbeelding van Erwin van der Zande

Wat bedoel je precies, Toon?

 

Gelukkig werken de oude inloggegevens ook nog, nu ben ik al 6 jaren en 14 weken lid. :-) Bij de upload van de profielfoto staat nog een raar tekstje.

 

eindelijk eens van je gewonnen, ik al zes jaar en 18 maanden ;-)

 

Blijft een beetje vaag verhaal waarom jullie dit doen... Ik heb helemaal geen behoefte om bestellingen uit de webshop te beheren want ik ga er vanuit dat de spullen worden geleverd zoals afgesproken en dan is de kous af. En ik ga zeker mijn social netwerken niet met jullie delen. En wat is er mis met anoniem reageren op jullie posts? Soms zijn de reacties niet om vrolijk van te worden, maar dat heeft vaak ook te maken met de kwaliteit van de posts.
Dus vertel me nu eens de echte reden dat jullie dit doen. Bright betekent immers letterlijk 'helder', dus wees helder over de echte reden!

 

Quoted for agreement.
Een besloten club, heel gezellig. Maar waarom?
Ik doe in ieder geval niet mee.

Succes ermee!

 

Inderdaad, waarom? Over de brug ermee :D

 

Vreemd dat ik dit als eerste vraag, maar als lidmaatschap gratis is en de site bannervrij is voor leden, wat is dan het verdienmodel?

 

Inderdaad, wat is het verdienmodel als alles 'gratis' is?

 

Sinds wanneer betekend Bright helder?

 

Anti-trol mechanisme schat ik zo in, goed plan!

 

Jammer dat t aanmaken van een acount niet via de app kan

 
afbeelding van Erwin van der Zande

Na 14 februari, wanneer anoniem reageren niet langer mogelijk zal zijn, kun je in de app de mobiele versie van de aanmeldpagina opvragen.

 

ik ben wel benieuwd naar het proefnummer. Is er eigenlijk ook een iPad versie van het blad, zoals Wired dat ook heeft?

 

Hi Berry

nee die is er (nog) niet. We komen dit jaar wel met speciale uitgaves voor de iPad, maar die zijn geen digitale kopie van het magazine.

 

Als het een anti-trol mechanisme is, wordt ik dan gecensureerd als ik iets schrijf wat Bright niet bevalt?

 

Nope, niet met ons eens zijn is geen reden tot verwijderen.

 

Ik kan wel akkoord gaan met de voorwaarden maar zie ze nergens staan. Waar ga ik in hemelsnaam mee akkoord bij de registratie?

 
afbeelding van admin
Rare toestanden, statement was inderdaad verdwenen. Niet de bedoeling natuurlijk. Hij staat er weer: http://www.bright.nl/privacy-statement-0
 

Dus als ik al een profiel had geen gratis nummer?

 

Pagina's

Nieuwsbrief