Bright presenteert Bright Night
Bright Night

Bright presenteert Bright Night

donderdag 27 augustus 2009 10:51

Bright magazine komt tot leven in Pakhuis de Zwijger. De kick-off is vrijdag 11 september.

Op vrijdag 11 september organiseert Bright in samenwerking met de Cultuurfabriek de eerste Bright Night in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Tijdens Bright Night komt de nieuwe editie van Bright magazine tot leven met presentaties van inspirerende innovators, demonstraties van cutting edge gadgets en voorbeelden van state of the art design. De avonden worden om de maand gehouden, parallel aan de verschijning van Bright magazine.

De line-up voor de eerste Bright Night begint al vorm te krijgen. Claire Boonstra geeft een demonstratie van Layar, 's werelds eerste mobiele augmented reality browser. Joop Hazenberg zet zijn essay voor Bright magazine over de netwerkgeneratie luister bij. Rietveld-afgestudeerde Liesbet Bussche, door Bright geselecteerd voor de Creative Class van 2009, toont haar Urban Jewelry. En onze eigen David Lemereis doet een live Uitpakparty van de Sony Reader en diverse nieuwe smartphones. Updates over meer deelnemers volgen.

Na de pauze hebben we een Extra Feature in petto. Op de eerste Bright Night zal dat een sneak preview zijn van een sciencefictionfilm. Meer zeggen we nu niet maar we kunnen je verzekeren: deze film wil je gezien hebben!

De entree is gratis en neem gerust iemand mee. De aanvang is om 20:00, de lokatie de Grote Zaal in Pakhuis de Zwijger en de dresscode casual. Houd updates in de gaten via bright.nl/brightnight en tot de 11e!

De bedenker en hoofdredacteur van Bright. Erwin heeft een zwak voor tech, een oog voor design en een neus voor trends. Hij woont in Amsterdam samen met vijf vrouwen: zijn vriendin, hun dochters en twee poezen.

Reacties

Interessant! Maar eens kijken of ik daar bij aanwezig kan zijn.

 

leuk :) ik ga meteen vrij vragen ...

 

Leuk, probeer erbij te zijn. Gokje over wat de film is: trailer/teaser Avatar in 3D.

 

Het lijkt me heel leuk om hier bij te zijn, maar vanuit mijn woonplaats is het niet zo makkelijk om in Amsterdam te komen met het openbaar vervoer. Hou het er in, dan kan ik over een half jaartje (tegen de tijd dat ik mijn rijbewijs heb) komen.

Leuk initiatief!

 

Ik doe ook een gokje wat de film is: Surrogates. Ik heb daar eerder in een uitpakparty een filmpje van gezien

 

Ik zelf gok (en hoop) op de film Moon. (http://www.sonypictures.com/classics/moon/)

 

Nieuwsbrief