Bright presenteert Bright Night

Bright presenteert Bright Night
27 augustus 2009 om 08:51
Laatste update: 29 april 2018 om 09:08

Bright magazine komt tot leven in Pakhuis de Zwijger. De kick-off is vrijdag 11 september.

Op vrijdag 11 september organiseert Bright in samenwerking met de Cultuurfabriek de eerste Bright Night in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Tijdens Bright Night komt de nieuwe editie van Bright magazine tot leven met presentaties van inspirerende innovators, demonstraties van cutting edge gadgets en voorbeelden van state of the art design. De avonden worden om de maand gehouden, parallel aan de verschijning van Bright magazine.

De line-up voor de eerste Bright Night begint al vorm te krijgen. Claire Boonstra geeft een demonstratie van Layar, 's werelds eerste mobiele augmented reality browser. Joop Hazenberg zet zijn essay voor Bright magazine over de netwerkgeneratie luister bij. Rietveld-afgestudeerde Liesbet Bussche, door Bright geselecteerd voor de Creative Class van 2009, toont haar Urban Jewelry. En onze eigen David Lemereis doet een live Uitpakparty van de Sony Reader en diverse nieuwe smartphones. Updates over meer deelnemers volgen.

Na de pauze hebben we een Extra Feature in petto. Op de eerste Bright Night zal dat een sneak preview zijn van een sciencefictionfilm. Meer zeggen we nu niet maar we kunnen je verzekeren: deze film wil je gezien hebben!

De entree is gratis en neem gerust iemand mee. De aanvang is om 20:00, de lokatie de Grote Zaal in Pakhuis de Zwijger en de dresscode casual. Houd updates in de gaten via bright.nl/brightnight en tot de 11e!

Lees meer over:

Deel via