Bright TV terugkijken: gouden gadgets, fitgirl en tv's

Bright TV terugkijken: gouden gadgets, fitgirl en tv's

06-09-2016 20:23 Laatste update: 27-04-2018 03:30

Bright TV is back. In deze aflevering: vergulde gadgets, de nieuwe smartphones van Samsung en Apple, een fitgirl en een bekende nerd. En: welke tv moet je kopen?

Het tweede jaar Bright TV start met een reportage over vergulde gadgets. Je favoriete smartphone of andere gadgets kun je laten voorzien van goud. Merijn bezocht een bedrijf in Londen dat daar goede zaken mee doet. En hij mocht zelf een iPhone van goud voorzien. Ook praten we je bij over de belangrijkste nieuwe smartphones van het jaar: Samsungs Galaxy Note 7 en de verwachte iPhone 7. Bright is woensdagavond bij het Apple-event in San Francisco, volg onze updates op Facebook en Twitter.

In de nieuwe rubriek Fitgirl test Ananda Jenny het sporthorloge Garmin Vivoactive HR. Ook nieuw is de rubriek Bekende Nerd, met dit keer zanger en ondernemer Johan Vlemmix. Wat maakt hem tot een nerd? Kijk de lange versie van het item.

Uitpakparty en nieuwe tv's

Natuurlijk is de Uitpakparty er ook weer. Hoe bevielen David de verschillende gadgets die hij op zijn motortocht door de Pyreneeën testte? Verder: lukt het Bram op straat in Amsterdam om mensen die helemaal opgaan in hun smartphone uit hun 'cocon' te maken? Pikachu biedt hulp! En we spotten de nieuwe tv's op techbeurs IFA in Berlijn. HDR, Oled, 4K, quantum-dots. De termen vliegen weer om je oren. Maar welke tv moet je nu kopen? Bright geeft advies.

Bright TV, hét tech-programma van Nederland, elke maandagavond op RTL Z en RTL 7. Abonneer je ook (gratis) op ons YouTube-kanaal.