Bright TV

Kijk Bright TV terug: slimme fietsgadgets en privacyscherm

15 maart 2016 21:00

We testen nieuwe gadgets voor fietsers, zoals een jas die je richting aangeeft, en een e-bike op zonne-energie. En hoe voorkom je meegluren op je laptop?

Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal

We testen nieuwe gadgets voor fietsers, van slimme verlichting in je wiel tot de Smart Jacket die aan automobilisten laat zien welke kant je op wilt gaan. Ook zie je onder andere de ideale poncho voor op de fiets die je in een handomdraai uitvouwt. En we rijden op de Solar Bike, de eerste elektrische fiets die rijdt op zonne-energie, gemaakt in Nederland. Bekijk hier alle bike gear die we hebben laten zien.

Over elektrisch rijden gesproken: Rutger reed in de nieuwe elektrische bestelbus van Nissan. Is elektrisch vervoer nu ook geschikt voor klusjesmannen of tourende bandjes? Tonie geeft tips over het opladen van de lithium-ion batterij in je smartphone. En Erwin praat je bij over de 'platform-economie', bekend van bedrijven als Airbnb en Uber. Wat voor risico's en kansen bieden dit soort sites?

Bram toont een oplossing voor meer privacy als je op je laptop werkt in de trein of in een koffietentje: een speciaal schermpje over je laptop. En je ziet de uitvinding van Colin Furze voor mensen die moeite hebben om 's ochtends vroeg hun bed uit te komen. Miriam toont weer een selectie van de beste video's van afgelopen week op Bright.nl.

Bright TV, elke maandag 21:30 op RTL Z. Volg ook ons YouTube-kanaal.