Deze koptelefoon heeft actieve ruisonderdrukking zonder batterij

Deze koptelefoon heeft actieve ruisonderdrukking zonder batterij
2 september 2016 om 11:33
Laatste update: 27 april 2018 om 03:30

Nieuwe koptelefoon van Libratone met Lightning-aansluiting biedt active noice-cancelling zonder dat je batterijen nodig hebt.

Het Deense Libratone heeft op de IFA-beurs in Berlijn twee Q Adapt-koptelefoons aangekondigd, een in-ear model met Lightning-aansluiting en een draadloos on-ear model. Gebruikers kunnen vijf niveau's van active noise cancelling instellen, waardoor ze een betere balans van muziek en geluid van buitenaf zouden moeten horen. 

Het bijzondere aan het in-ear model is dat het een van de eerste koptelefoons is met Apples Lightning-aansluiting voor het aansluiten op iPhones en iPads. Dankzij Lightning kun je volgens Libratone active noise-cancelling gebruiken zonder dat je een batterij nodig hebt. Dat is een van de nadelen van de huidige headsets met active noise-cancelling: dat je ze regelmatig moet opladen. De kabels zijn gemaakt van een speciale stof en hebben een microfoontje voor telefoongesprekken en het geven van spraakopdrachten aan Siri. De oordopjes zijn gemaakt van duurzaam rubber. De Q Adapt In-Ear kost 179 euro. 

Het draadloze on-ear model werkt met Bluetooth en laten je het geluid met één handbeweging dempen. Als je de headset afneemt stopt de muziek en de active noise-cancelling automatisch dankzij ingebouwde sensoren. Met Bluetooth+1 zijn twee exemplaren draadloos te koppelen zodat je samen naar muziek kan luisteren. De Q Adapt On-Ear kost 249 euro. 

<drupal-entity data-embed-button="afbeelding" data-entity-embed-display="entity_reference:media_thumbnail" data-entity-embed-display-settings="{&quot;image_style&quot;:&quot;liggend&quot;,&quot;image_link&quot;:&quot;&quot;}" data-entity-type="media" data-entity-uuid="60d7c837-e144-4467-a20d-294ebbe1fe98"></drupal-entity>

Volg meer gadgetnieuws vanaf de IFA-beurs in Berlijn op Bright.nl en via onze Facebook-pagina.

Lees meer over:

Deel via