Sunrise

Sunrise
20 februari 2013 om 11:46
Laatste update: 27 april 2018 om 11:45
  • Teun van den Neste

Vernieuwende agenda-app voor je iPhone.

De beste agenda ooit. Tenminste, zo noemt TechCrunch de nieuwe app Sunrise. De makers, eerder vormgevers bij Foursquare, begonnen Sunrise als een nieuwsbrief die je iedere dag je agenda mailde. Daar kwam genoeg goede respons op en zo besloten ze een volledige app in elkaar te zetten. Na het downloaden van de app log je in met Facebook en kan je ook events van Google Calendar en LinkedIn binnen halen.

Sunrise is qua interface erg makkelijk te gebruiken. Alles wijst zichzelf en de makers hebben genoeg extra’s geïntegreerd waardoor de app meer is dan een agenda. Binnenkort een housewarming, maar weet je het nieuwe onderkomen nog niet te vinden? Veeg naar links over het event, klik op de pijl en Sunrise stuurt je door naar Google Maps (of naar Apple Maps, maar geeft toe, niemand gebruikt dat). Alle verjaardagen komen netjes binnen via Facebook. Klik op een vriend en post iets op zijn/haar wall of stuur een sms'je. Het kan allemaal vanuit de app zelf. Verder zit de app vol functies die het allemaal een stuk makkelijker maken om je planning bij te houden.

Download voor iPhone (gratis)

<object width="405" height="255" data="http://www.youtube.com/v/6jM78MWI0Y8" type="application/x-shockwave-flash"><param name="data" value="http://www.youtube.com/v/6jM78MWI0Y8"><param name="src" value="http://www.youtube.com/v/6jM78MWI0Y8"></object>

Lees meer over:

Deel via