Bright Night #19: De gadgets (deel 1)

Bright Night #19: De gadgets (deel 1)

25-08-2012 08:16 Laatste update: 28-04-2018 16:38

Op vrijdag 31 augustus kun je weer de nieuwste spullen testen, waaronder Google TV, de Nexus 7 tablet en de Parrot Zik.

Gisteren nog in de online Uitpakparty, komende vrijdag 31 augustus in de live Uitpakparty te zien en te proberen tijdens Bright Night #19: Google TV. Bedoeld om die miljoenen domme tv's in Nederland van internet te voorzien. We blijven nog even bij Google, want we hebben ook de handzame Nexus 7 tablet in huis voor een proefritje.

Nog een prachtig apparaat dat al voorbij kwam op Bright.nl is de ZIK van Parrot. Geheel te bedienen met touch op de schelpen van de draadloze koptelefoon zelf. De muziek pauzeert vanzelf als je 'm van je hoofd haalt en om je nek hangt. We hebben ook de Pure van het Nederlandse BeBook dat eerder dit jaar een doorstart beleefde; een budgetreader van slechts honderd euro.

Onder de telefoons op Bright Night hebben we twee smartphones van Sony. De waterdichte Xperia Go die je dankzij 'wet finger tracking' kunt bedienen terwijl je in bad zit. De Xperia Sola introduceert 'floating touch': voorselectie van interface-elementen door met je vinger slechts boven het scherm te zweven. Dat moet je echt even zelf proberen.
Na het weekend meer over de gadgets en de sprekers.

Bright Night #19 wordt op vrijdag 31 augustus gehouden in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. De zaal gaat open om 19:30, het programma begint om 20:00 uur. Toegang is gratis, dus neem gerust iemand mee! Houd bright.nl/brightnight in de gaten voor meer updates over het programma.