'Aankondiging iPad 3 begin maart'

'Aankondiging iPad 3 begin maart'
9 februari 2012 om 14:46
Laatste update: 28 april 2018 om 19:44

Apple zou de opvolger van de iPad 2 in de eerste week van maart gaan aankondigen en niet in februari zoals eerder werd genoemd.

Apple belegt begin maart in San Francisco een persconferentie voor de aankondiging van de 'iPad 3', meldt AllThingsD, de technologiesite van de uitgever van de Wall Street Journal. Eerder gingen er berichten rond dat de aankondiging nog deze maand zou plaatsvinden, mogelijk zelfs rond de verjaardag van Steve Jobs op 24 februari. Volgens AllThingsD gaat de aankondiging op de gebruikelijke manier met een presentatie op een podium.

De iPad 3 krijgt volgens de geruchtenstroom een weer snellere chip, meer grafische kracht, een scherm met een hogere resolutie (2048x1538) en wat betere camera's. Een quad-core processor zit er volgens de bronnen van The Verge echter nog niet in. Of hij 4G-ondersteuning krijgt is nog onzeker.

De site 9to5Mac dook woensdag ook hi-res foto's op van de behuizing van de vermeende iPad 3, die wat betreft ontwerp sterk lijkt op de voorganger. Op basis daarvan lijkt de cameralens groter te zijn in het nieuwe model.

Lees meer over:

Deel via