Uitpakparty: The Toy

Uitpakparty: The Toy

21-11-2005 09:23 Laatste update: 30-04-2018 01:09

Een seksgadget voor de 21e eeuw.

The Toy vibrator voor inwendig gebruik reageert op sms-berichten. Ingeborg kreeg er een opgestuurd. In discrete verpakking.

Doos open. Koffer met cijferslot. Vertel me meer!


Een suggestief tekstberichtje stimuleert niet alleen je gedachten, maar ook je lichaam. Dat is het idee achter The Toy. Het is een vibrator die je van binnen meedraagt en reageert op sms-berichten ontvangen op je mobiel. De berichten worden via Bluetooth overgeseind van je mobiel naar de Toy. De strekking van het bericht wordt vertaald in vibraties. Klinkt kinky maar leidt het ook tot nieuwe hoogtepunten?


De inhoud: oplader met stekkeradapter, lanyard, anti-bacteriële doekjes, glijmiddel, toy, reserve rubberen sluitring en cd-rom met handleiding


Tijd voor een test. Speelgoed opgeladen, Bluetooth-instellingen aangepast, de Toy zeg maar, eh, ingeplugd. Beste ontvangst krijg je met de antenne naar de navel gericht, zegt de handleiding. Enkel de antenne bewijst dat je een interne vibrator draagt, want hij stijgt voorbij de spieren, waar ik hem niet meer voel als hij niet actief is. Tijd om dat te veranderen dus. Vriendje zit thuis op de bank en ik in mijn huis op de mijne. Ik ontvang een sms beginnend met het codewoord (heb je een fanatiek sms-ende vriendenkring dan kan je zo de macht der vibraties aan een enkeling geven), gevolgd door vele x-jes.


Het 'tampontouwtje' is tegelijkertijd Bluetooth antenne


Nu voel ik 'm wel. Hij voelt prettig maar heel stimulerend is de Toy niet. Mijn gevoelige plekken zitten net als bij de meeste vrouwen iets lager. Het effect is meer psychologisch. Het is spannend een Toy te dragen, vooral als je onder de mensen bent die dat niet weten. Maar ik zit alleen thuis op de bank.


Mmm, die handleiding steek ik er maar niet in...


Het bericht met de vele x-jes houdt de Toy een half uur bezig. Hij beheerst 29 vibraties, of 'standjes', en die komen voor mijn gevoel allemaal voorbij. De vibraties zijn ook nogal aanwezig. De Toy leent zich daarmee niet echt voor multitasking, zelfs niet voor vrouwen. Bepaalde moves maken zelfs herrie. Alsof je met een beker dobbelstenen klaar staat om de dubbel zes te gooien. Not Suitable For Work dus.


Wat is dit? Ow okay... Duurt het nog lang?


Het half uur is naar mijn smaak wat lang. En eentonig als je in je eentje thuis zit. Even later belt m'n vriend. 'En, klaar?' Met de test ja.

Bijzonder aan The Toy is dat degene die je vibraties stuurt zich aan de andere kant van de wereld kan bevinden. Ver weg maar toch heel dichtbij. Mijn vriend, piloot en dus veel op weg, is daar niet van onder de indruk. De macht die hij over mij heeft, is naar zijn mening pas geil als hij in de kroeg naast me zou staan. Hij wil het resultaat zien. Anders is er voor hem niks aan. Afgezien van wat eerste sensaties geldt voor mij grofweg hetzelfde. Na vibratie wil je ook interactie. 29 variaties van voorspel gingen mij vervelen als er geen follow-up is.

Om te zien wat de lengte van een bericht doet, stuurt m'n vriend nog een kortere. Ik heb de Toy inmiddels op tafel gelegd. Ik heb geen zin om weer een half uur aan de bank genageld te zitten. Terecht zo blijkt, want de Toy ligt dit keer een kwartier te trillen. Een nogal fanatiek mannetje.

We vonden het een goed idee, een interactieve vibrator. Hij voelt ook best prettig. We vonden het ook geil. Maar vooral met additionele input zoals bellen of elkaar van een afstand bekijken. The Toy kan trouwens ook worden gebruikt als externe vibrator als je liever zelf de controle hebt. Maar daar betaal je natuurlijk geen 295 euro voor.


Bekijk ook de andere Uitpakparties. Tot volgende week vrijdag!


Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s