iPhone X Plus

Gelekte foto's tonen dummy's 'nieuwe iPhones'

Nieuwe iphones gelekt iphone x plus
30 juli 2018 om 06:33
Laatste update: 30 juli 2018 om 06:36

Een bekende telefoonexpert heeft foto's getoond van de dummy's van twee nieuwe iPhones van dit najaar: de grote 'iPhone X Plus' en het goedkope 6,1 inch model.

Op de zondag gepubliceerde foto's laat designer Benjamin Geskin de dummy-modellen zien van twee nieuwe iPhones zouden zijn. Het gaat om de 6,5 inch inch iPhone X Plus en de 6,1 inch iPhone met een lcd-scherm. Dat laatste model wordt de goedkoopste variant. Apple zou volgens aanhoudende geruchten ook met een opvolger van de 5,8 inch iPhone X komen, maar die toont Geskin nog niet.

Dit soort dummy's gebruiken fabrikanten die werken aan accessoires voor nieuwe smartphones, zoals hoesjes. Ze baseren de ontwerpen op schematische tekeningen van Aziatische leveranciers van Apple. Onlangs lekten ook al foto's van de schermplaten van de drie nieuwe iPhones uit.

September

De afgelopen jaren kondigde Apple zijn nieuwe iPhones altijd in september aan. De toestellen zouden volgens geruchten ook in extra kleuren verschijnen. Zo zou de 6,1 inch versie ook in oranje, blauw en geel op de markt komen.