Updaten maar: iOS 13 en watchOS 6 nu beschikbaar
Updates

Updaten maar: iOS 13 en watchOS 6 nu beschikbaar

19-09-2019 17:09 Laatste update: 18:38

Apple heeft zijn nieuwste software-updates beschikbaar gesteld, met iOS 13 voor iPhones en watchOS 6 voor de Apple Watch.

Het is weer tijd om te updaten, want iOS 13 en watchOS 6 zijn nu beschikbaar. Beide updates voegen een stapel nieuwe functies toe aan iPhones en de Apple Watch. De iPad heeft deze keer nog geen update, want iPadOS volgt pas op 24 september

Verbeteringen

Met deze updates voert Apple verbeteringen en toevoegingen door. Zo krijgt iOS 13 onder andere een donkere modus, nieuwe apps en abonnementsdienst Apple Arcade. Bright zet de 13 fijnste nieuwe iOS 13-functies voor je op een rij.

Met watchOS 6 krijgt de Apple Watch onder andere een eigen versie van de App Store en en een stapeltje nieuwe apps, zoals Rekenmachine en Dictafoon. Daarnaast krijgt het horloge een decibel-meter en een menstruatie-tracker. Ook wordt de informatie rond de Activiteitsringen flink uitgebreid.

Reviews

Deze nieuwe software komt natuurlijk samen met de nieuwe hardware van Apple. De iPhone 11's en de Apple Watch Series 5 worden vanaf vrijdag verkocht.

Kijk ook onze iPhone 11 review en de review van de Apple Watch Series 5.

Getest: iPhone 11 en 11 Pro. De eerste review in Nederland:

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s