iPhone 11-gebruikers klagen over snel krassende smartphones
Direct al krassen

iPhone 11-gebruikers klagen over snel krassende smartphones

09-10-2019 10:26 Laatste update: 14:46

Een steeds grotere groep iPhone 11-bezitters zegt dat hun toestellen snel bekrast raken, terwijl ze er niks geks mee hebben gedaan.

Na enkele dagen zouden kleine krasjes op de iPhone 11 te zien zijn, zelfs als toestellen alleen in broekzakken zaten en op nachtkastjes lagen. De iPhones zouden niet zijn gevallen.

De klachten duiken vooral op het ondersteuningsforum van Apple op. De meeste klagers hebben geen idee waar de krassen precies door worden veroorzaakt. Op Twitter merken ook meerdere iPhone-bezitters de krassen op.

'Oude iPhones krasbestendiger'

Eén iPhone 11-bezitter zegt zijn toestel exact hetzelfde te behandelen als voorgaande iPhones. Die eerdere toestellen bleven na jaren gebruik krasloos, terwijl de iPhone 11 na een week onder de kleine krassen zat.

Er bestaat uiteraard altijd een kans dat een buitengewoon grote groep iPhone-bezitters het toestel op andere manieren heeft bekrast, en hoopt de klantenservice te overtuigen dat het om een hardwaredefect gaat. 

'Sterkste telefoonglas'

Het is afwachten totdat Apple op de kwestie reageert. Het groeiende aantal klachten komt echter nadat Apple beloofde dat de iPhone 11 het sterkste smartphoneglas ooit heeft.

Review: iPhone 11 en 11 Pro

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's