Getest: dit is de beste elektrische step
E-step

Getest: dit is de beste elektrische step

14-12-2019 18:31 Laatste update: 16-12-2019 08:48

Van alle elektrische stepjes is de Boosted Rev de krachtigste. Hij haalt 39 km/u en is weerbestendig. Maar wat zijn de minpunten van deze step? Bright heeft de Boosted Rev uitgebreid getest.

Bright test regelmatig elektrische voertuigen, zoals stepjes, skateboards en eenwielers. Mooi spul, maar vaak minder geschikt bij slecht weer. Op de dunne bandjes van de e-step of de gladde bandjes van het skateboard voel je je niet altijd veilig. De elektrische step Boosted Rev, met wat dikkere banden, is mogelijk de oplossing. 

Deze step gaat 39 kilometer per uur, dankzij twee 750W-motoren. Dat is veel meer dan andere elektrische stepjes, en zelfs meer dan sommige lichte elektrische scooters. De step is daardoor zwaar: 21 kilo. Ook belangrijk: hij is weerbestendig. De step kan dus tegen een regenbui.

Forse prijs, niet de weg op

Daar staat wel een stevig prijskaartje tegenover: de Boosted Rev kost 1900 euro. "Stiekem is dit gewoon een elektrische scooter vermomd als step."

Anders dan in de meeste landen zijn elektrische stepjes, hoverboards en elektrische skateboards in Nederland verboden op de openbare weg. Je loopt het risico op hoge boetes en de step kan zelfs in beslag genomen worden. "Daarvoor is 1900 euro een te grote gok." 

Kijk ook:

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's