Ziggo Go-app voor Apple TV, Android TV en Fire TV verschenen

Ziggo Go-app voor Apple TV, Android TV en Fire TV verschenen
29 juni 2020 om 08:54
Laatste update: 29 juni 2020 om 09:37

De Ziggo Go-app is nu ook beschikbaar voor Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV.

De app is een alternatief voor de mediabox van Ziggo, waarmee gebruikers naar live-zenders of on-demand-programma's kunnen kijken. De interface lijkt in grote lijnen op die van de Mediabox. 

Functies zoals Replay TV, Live TV, TV Gids, Kijklijst en Movies & Series zijn in de nieuwe televisie-app te gebruiken. Bezitters van een Mediabox Next kunnen ook opnames instellen en kijkprofielen gebruiken.

Vereisten

Voor de Fire-app heb je een Fire TV-stick nodig, die Amazon in zijn webwinkel verkoopt. De Apple TV-variant vereist minstens een vierde generatie van Apples mediaspeler.

De Android TV-app werkt op losse mediaspelers met het besturingssysteem, zoals de Nvidia Shield. Daarnaast kan hij ook worden geïnstalleerd op tv's met Android TV van onder andere Sony en Philips.

Alleen op Ziggo-internet

De app werkt alleen als je hem op een internetverbinding van Ziggo gebruikt. Op die manier vermijdt de provider dat mensen andermans accounts gebruiken om zonder abonnement televisie te kijken. De mobiele app is wel nog steeds zonder Ziggo-internet te gebruiken.

Ziggo Mediabox Next: eindelijk werkt het lekker