© IKEA

ikea foto frame symfonisk speaker wand
Symfonisk

IKEA komt met schilderij met slimme speaker erin

2 juni 2021 om 07:31
Laatste update: 2 juni 2021 om 13:31

IKEA brengt een nieuwe Symfonisk-smartspeaker op de markt in de vorm van een schilderij dat op de muur is te hangen.

Dat blijkt uit een winkelpagina gespot door The Verge, dat al eerder geruchten opdiepte over de nieuwe speaker. IKEA heeft het product nog niet officieel aangekondigd. De speaker zal te koop zijn in een witte en een zwarte variant.

Aan de voorkant zit een decoratief paneel met opdruk. Volgens de website van IKEA is dit paneel te verwisselen en zal de winkel straks meerdere edities van dit paneel aanbieden. Je kan er geen eigen afbeeldingen op plaatsen.

Fotolijst in twee kleuren

IKEA noemt het een 'fotolijst met een wifi-speaker'. Het frame is 40 cm bij 55 cm groot en komt standaard in een witte of zwarte uitvoering. De prijs zou 199 dollar (163 euro) worden. 

 

IKEA Sonos-speakers

De Zweedse meubelgigant verkoopt sinds 2019 smartspeakers onder de merknaam Symfonisk, in samenwerking met Sonos. Alle Symfonisk-producten zijn met die van Sonos te verbinden, en ze werken ook via Apple AirPlay 2.

Eerder bracht IKEA al een Symfonisk-boekenplank en een tafellamp met speaker op de markt. Volgens The Verge werkt het bedrijf aan een nieuwe versie van de lamp, die vermoedelijk op 14 juni wordt aangekondigd.

IKEA's eerste Sonos-speakers: een goede koop?