bright podcast elektrische auto's private lease honda ioniq 5 volvo xc40 recharge volkswagen id.4 lynk co
Bright Podcast ?

Nieuwe elektrische auto's: de knapste en de flexibelste

7 juli 2021 om 16:05
Laatste update: 8 juli 2021 om 06:23

Er zijn de laatste tijd weer veel mooie nieuwe elektrische auto's uitgekomen, waaronder de Hyundai Ioniq 5, de Volvo XC40 Recharge en de deelauto Lynk & Co 01. We bespreken ze met onze autokenner Rutger Middendorp, die ze heeft getest.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Bright-autokenner Rutger Middendorp test continu de nieuwste elektrische auto's, en reed de afgelopen weken in onder andere de Hyundai Ioniq 5, de Volvo XC40 P8 Recharge en de deelbare Lynk & Co 01. Wat valt er op bij die nieuwe elektrische auto's? En is het wel zo slim om je te laten verleiden tot zo'n nieuw model via een private lease-constructie? 

Kijk ook: review elektrische Citroën ë-C4.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Getest: de nieuwe elektrische Citroën

Tips uit deze aflevering:

Podcast: Onmisbare uitvindingen van de podcast van Het Klokhuis. Sommige uitvindingen hebben de wereld veranderd, maar ze lijken inmiddels heel normaal. Het Klokhuis zet deze uitvindingen in het zonnetje zoals Het Klokhuis dat het beste kan, met leuke weetjes en veel humor. Leuk voor kinderen, maar eigenlijk voor iedereen.

App: Spotify voor Apple Watch werkt nu ook offline. De functie werd in mei al aangekondigd, maar was in ons land vervolgens nog niet beschikbaar. Nu dus wel, waardoor je muziek kan opslaan op je Apple Watch en met een setje draadloze oordoppen kan gaan wandelen of hardlopen, terwijl je telefoon thuis blijft.

Schoenen: Adidas 4DFWD, hardloopschoenen met een bijzondere zool uit de 3D-printer. Wint niet per se de schoonheidsprijs, maar loopt wel erg soepel.

Film: The Tomorrow War op Amazon Prime Video. Tijdreizigers komen naar het verleden om nieuwe soldaten voor een oorlog in de toekomst te rekruteren.

Serie: Trying op Apple TV+. Een Britse comedyserie over een koppel dat graag kinderen wil, die niet kan krijgen, probeert te adopteren en zich daarom beter moeten voordoen dan ze misschien zijn. Grappig maar ook erg lief, met een positiviteit die doet denken aan die andere comedy-hit van Apple TV+, Ted Lasso.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.