samsung gadgets galaxy fold flip horloge smartwatch galaxy watch buds oordopjes uitgelekt unpacked
Galaxy Unpacked

Nieuwe Samsung-gadgets maand voor onthulling al uitgelekt

12 juli 2021 om 14:48
Laatste update: 12 juli 2021 om 15:05

Een maand voordat Samsung een groot event houdt, zijn de nieuwe smartphones, smartwatches en draadloze oordoppen van het merk al uitgelekt.

Samsungs nieuwe Galaxy Unpacked-evenement met productaankondigingen zou pas op 11 augustus plaatsvinden. Toch heeft Evan Blass, die bekend staat om zijn betrouwbare lekken van nieuwe smartphones, al beelden van verschillende nieuwe gadgets van Samsung gedeeld.

Twee weken geleden lekte Blass al beelden van de nog onaangekondigde vouwtelefoon Galaxy Z Flip 3. Nu toont hij op Twitter een reeks gif-afbeeldingen van de Galaxy Z Fold 3, de grotere vouwbare telefoon van Samsung. Het toestel komt er in wit, zwart en groen. De eerder gelekte Z Flip 3 komt er in zwart, paars, groen en goud.

Galaxy S21 FE

Net als vorig jaar lijkt er ook dit jaar een zogenoemde Fan Edition van de laatste Galaxy S-telefoon te komen. Die Galaxy S21 FE komt er in wit, zwart, lichtgroen en paars.

De Galaxy S20 FE was een goedkopere versie van de reguliere S20 met onder meer een minder scherp scherm.

Smartwatches en oordopjes

Verder tweette Blass foto's van twee verschillende smartwatches. Afgaande op het uiterlijk lijkt het te gaan om de Galaxy Watch 4 Classic en de sportievere Galaxy Watch Active 4. De Classic komt in zwart, wit en grijs, de Active in zwart, wit, grijs, groen en roségoud.

Als laatste toonde Blass drie uitvoeringen van de nog onaangekondigde Galaxy Buds 2. Zowel de oordopjes als het doosje lijken wat kleiner dan bij de huidige Galaxy Buds. De dopjes komen in lichtgroen, lila en wit.

De beste smartphones van dit moment