© Signify

bright podcast ifa iaa elektrische auto's smart home slimme verlichting philips hue
Bright Podcast ?

Podcast: slimme lampen voor spotprijzen

9 september om 13:44
Laatste update: 9 september om 13:47

We hebben twee beurzen achter de rug: de IFA, met nieuwe gadgets, en de IAA, met nieuwe auto's en ander vervoer. We zoomen in op de hoogtepunten rond smart home en elektrische auto's.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

De grote tech- en autobeurzen zijn nog steeds niet in volle glorie terug, maar er is deze week wel weer van alles gepresenteerd door de grote fabrikanten, van slimme verlichting tot elektrische concept-cars. Wij zoomen in op de belangrijkste ontwikkelingen.

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Podcast: Son of a Hitman, exclusief op Spotify. Journalist Jason Cavanagh neemt de luisteraar mee op onderzoek naar Charles Harrelson, huurmoordenaar en vader van acteur Woody Harrelson. Hoe zit dat en welke geheimen kent Charles Harrelson allemaal?

Serie: Only Murders in the Building, een murder-mystery-comedy op Disney+ met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez. Alledrie verslingerd aan dezelfde true-crime-podcast, totdat ze in een echt moordverhaal verzeild raken. Beetje spannend, vooral grappig.

Serie: On Becoming God in Central Florida op Netflix. Met Kirsten Dunst als hoofdrolspeelster en producent. Dunsts partner in het verhaal is verwikkeld in een pyramidespel, en zo rolt zij er ook in. Eerst met tegenzin, maar ze blijkt er snel beter in te worden.

Serie: La Casa de Papel, de hitserie op Netflix over een groep charmante bankrovers is terug. We zitten inmiddels in seizoen drie van de serie, maar de eerste helft van het vijfde deel van het verhaal – verwarrend. Hoe dan ook: het verhaal gaat gewoon weer verder waar het gebleven was: in een bank, met overal een cliffhanger op de loer.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.