Bright Podcast ?

'Apple Watch 4G zou je leven kunnen redden'

apple watch series 7 4g netflix squid game vanmoof v facebook klokkenluider bright podcast
13 oktober 2021 om 18:20
Laatste update: 14 oktober 2021 om 06:26

Deze week in de Bright Podcast: van de nieuwe Apple Watch Series 7 tot de prijsverhoging bij Netflix en van nieuwe AR-brillen tot speed-pedelecs.

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Kijk ook onze Apple Watch Series 7-review.

App: Halide, de camera-app voor iOS, heeft in zijn nieuwste versie 2.5 de mogelijkheid gekregen om macro-foto's te nemen. Werkt natuurlijk het beste op een iPhone 13, maar op oudere iPhones werkt het verrassend goed. Net als Apple zelf gebruikt Halide de ultragroothoeklens, maar dan ingezoomd en met een focuspunt dat heel dicht bij de lens ligt. En dan kan je dus ineens bovenop je onderwerp gaan zitten en scherpe foto’s maken.

App: Matter wil de ultieme reader zijn voor nu. Voor alles wat je onder ‘lees later’ schaart: artikelen, Twitter-threads, nieuwsbrieven en meer. Een soort Pocket meets Instapaper meets iA Writer (maar dan voor lezen). Gratis app, in eerste instantie alleen voor iPhone en iPad.

Boek: Een Smerige Waarheid, een boek over Facebook, geschreven door journalisten Cecilia Kang en Sheera Frenkel. Het verscheen deze zomer, maar is nu dus weer mega actueel.

Film: Slag om de Schelde, de Nederlandse oorlogsfilm die al snel na bioscooprelease op Netflix komt, vanaf deze vrijdag. De film speelt zich af aan het einde van 1944. In het Zeeuwse Walcheren vechten de geallieerden tegen de Duitsers. In de film kruisen de paden van een jonge Nederlander die voor de Duitsers vecht, een Britse piloot en een Zeeuws meisje dat in het verzet zit.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.