Apple-oordoppen voor sporters deze maand in Nederland te koop
Oordopjes om mee te sporten

Apple-oordoppen voor sporters deze maand in Nederland te koop

11-01-2022 16:58 Laatste update: 17:04

Het Apple-merk Beats brengt zijn draadloze oordoppen voor sporters later deze maand ook in Nederland op de markt. De Beats Fit Pro hebben kleine oorvleugels zodat ze bij het sporten in de oren blijven zitten.

De Beats Fit Pro zijn draadloze oordoppen met actieve ruisonderdrukking (ANC), bedoeld voor sporters. De oordopjes werden in november al in de VS op de markt gebracht. Vanaf 24 januari zijn ze ook in Europa verkrijgbaar, voor 229,95 euro.

De oordoppen hebben ingebouwde rubberen oorhaakjes, waardoor ze minder snel uit de oren moeten vallen bij het bewegen. Ze zijn iets duurder dan de Beats Studio Buds en de AirPods 3.  

Spatwaterdicht

De nieuwe Beats-oordopjes beschikken over de H1-chip om ze makkelijk te koppelen aan iOS-apparaten. Ook kunnen gebruikers 'Hé Siri' zeggen zonder dat ze op een knop hoeven te drukken. De Beats Fit Pro zijn spatwaterdicht (IPX4) en hebben ingebouwde versnellingsmeters. 

De accuduur met ANC aan is 6 uur, met het oplaaddoosje 27 uur. Na 5 minuten opladen bieden ze al 1 uur accuduur. De Beats-oordoppen zijn ook geschikt voor Android-apparaten.

Transparantie-modus

De Beats Fit Pro hebben, net als de AirPods Pro, ANC met een transparantie-modus, waarbij je naast muziek ook geluiden uit je omgeving hoort. Ook ondersteunen ze dynamische hoofdtracking en ruimtelijk geluid (Spatial Audio).

De oortjes zijn er in vier kleuren: paars, grijs, wit en zwart.

Review: AirPods 3