Rotgeschrokken: zo duur zijn al die abonnementen
Bright Podcast ?

Rotgeschrokken: zo duur zijn al die abonnementen

08-12-2021 16:55 Laatste update: 17:00

Het eind van het jaar komt in zicht: mooi moment om je digitale uitgaven op een rijtje te zetten. Hoeveel ben je kwijt aan al die streaming- en clouddiensten, en hoe bespaar je slim?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Alle grote streamingdiensten hebben het najaarsoffensief ingezet: een hele sloot films en series komt voor het eind van dit jaar online. Goed nieuws, maar het kost alles bij elkaar steeds meer. Wij maken de balans op, en helpen jou als luisteraar hetzelfde te doen.

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Film: The Last Duel op Disney+. De nieuwste film van regisseur Ridley Scott. Een middeleeuws verhaal gebaseerd op echte gebeurtenissen: een verkrachting met drie hoofdpersonen, waarbij het verhaal uit het perspectief van alledrie wordt verteld.

Artikel: Bright Stream Guide 2021: alle toffe films en series die tot het eind van dit jaar te zien zijn op alle grote streamingplatforms. Overzicht in het najaarsoffensief, en voor iedereen wat wils.

Serie: Get Back op Disney+. Een ongekend kijkje achter de schermen bij The Beatles. Je ziet de twee weken voorafgaand aan het bekende rooftop concert. Alles komt voorbij: gekibbel, gestress maar ook de geboorte van nummers die nu wereldberoemd zijn. Geregisseerd door Peter Jackson (Lord of the Rings).

Podcast: The Dropout. Podcastserie over Elisabeth Holmes uit 2019 maar weer actueel omdat nu de rechtszaak tegen haar speelt. Zij was de oprichter van Theranos. Een startup die beloofde supersnelle bloedtesten te kunnen doen. Daarop haalden ze miljarden aan investeringen binnen. Uiteindelijk bleek Theranos de boel belazerde door bloedtesten gewoon naar een traditioneel lab te sturen ipv te doen met een revolutionaire tech.

App: Bobby, voor het overzichtelijk bijhouden van je abonnementen. Alleen voor iOS.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.