'Doen mensen echt zó lang met hun smartphone?'
Bright Podcast ?

'Doen mensen echt zó lang met hun smartphone?'

18-05-2022 16:33 Laatste update: 17:03

De iPhone wint aan terrein in Nederland, Jort Kelder verliest zijn rechtszaak tegen Google en Snapchats tastbare toekomstvisie voor augmented reality. We bespreken het in deze Bright Podcast.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

We praten je bij over het groeiende marktaandeel van de iPhone in Nederland en de rechtszaak van Jort Kelder tegen Google en Twitter.

Ook gaan we in op de veelbelovende AR-toekomst waar Snapchat aan werkt

Volg de Bright Podcast: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Nieuwe sport: eSkootr Championship, een nieuw racekampioenschap voor elektrische stepjes die 100 km/u gaan. De 30 deelnemers zijn professionele sporters die actief zijn in onder meer motorcross, fietscross, snowboarden en freestyle-steppers. De stepjes kunnen tot 55 graden hangen in de bochten en de racers kunnen een boostknop inzetten om tijdelijk iets harder te gaan. De komende maanden vinden er nog vijf races plaats.

Serie: Prehistoric Planet, een natuurdocumentaire in de stijl van Planet Earth, van die makers ook, maar dan met dino’s. De voice-over is van David Attenborough, de muziek van Hans Zimmer en de producent is Jon Favreau (The Mandalorian). Prehistoric Planet krijgt vanaf komende maandag elke dag een nieuwe aflevering op Apple TV+.

Video: Behind the Mac: Skywalker Sound. Een video over het sound-design van Star Wars, ter ere van May the 4th. Je ziet hoe geluidsstudio Skywalker Sound de iconische geluiden van Star Wars heeft gemaakt en nog steeds maakt.

Duurzaamheid: Vraag een 3-fasemeter aan bij je netbeheerder. Je hebt zo'n ding nodig voor je warmtepomp en/of laadpaal en er is of dreigt een tekort.

Video: Snap Partner Summit – de nieuwste ontwikkelingen van Snap en Snapchat.

Artikel: Interview met Qi Pan, verantwoordelijk voor de AR-inspanningen van Snap.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.