© Samsung

'Samsungs vouwtelefoons hebben concurrentie nodig'

De nieuwe Samsung Galaxy Z Flip4

Bright Podcast

'Samsungs vouwtelefoons hebben concurrentie nodig'

10-08-2022 17:49 Laatste update: 19:00

Samsung brengt zijn vierde generatie opvouwbare smartphones op de markt. We hebben deze Fold4 en Flip4 al geprobeerd en bespreken of ze hun prijs waard zijn. En waar blijven Samsungs concurrenten?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Eric Bouwman is voor de Bright-kijker al jaren een bekend gezicht, maar in de Bright Podcast maakt hij dit keer zijn debuut. Met Eric praten we over de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold4 en Flip4. Hij probeerde de vierde generatie vouwtelefoons van Samsung al even uit en vertelt ons wat er nieuw is, en of zo'n vouwtelefoon inmiddels een goed idee is.

Verder bestaat LEGO vandaag 90 jaar, krijgt Tesla kritiek en ruimt Spotify op.

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Vakantiegeur: Sex Wax luchtverfrisser. Een kokos-geurtje dat vooral voor surfers bekend voorkomt, maar de auto sowieso een zomers luchtje geeft – om na de vakantie nog even in de stemming te blijven.

Game: Twelve Minutes. Een game die na 12 minuten weer opnieuw begint. Hoe, wat, waarom: dat is voor jou om uit te vinden. Deze interactieve thriller wordt door acteur Willem Dafoe aan elkaar gepraat en hoe minder je van tevoren weet, hoe leuker. Gratis speelbaar voor Game Pass-gebruikers op Xbox en PC, ook te koop voor PS4, PS5 en Nintendo Switch. Een mobiele versie komt er ook aan.

Film: The Gray Man op Netflix. Een lompe, vrij domme actiefilm met Ryan Gosling als getrainde sloopmachine en Chris Evans als geweldig hatelijke slechterik met foute snor en strakke broek. Niet hoogstaand, wel vermakelijk.

Artikel: LEGO bestaat 90 jaar: 'Over 50 jaar bevat de helft van de blokjes misschien wel technologie' – een gesprek met Nederlandse LEGO-ontwerper Jonathan Bennink.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.