beste smartphone onder 500 euro bright stuff koopgids OnePlus Nord 2T
Smartphones onder 500 euro

OnePlus Nord 2T

15 augustus 2022 om 13:20
Laatste update: 19 augustus 2022 om 17:19

Het budgettoestel van OnePlus biedt veel voor weinig: lekker scherm, rappe chip, prima camera.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.

OnePlus was ooit de uitdager in het middensegment maar ontgroeide dat. Dus kwam er een nieuwe lijn tegen lagere prijzen: de Nord. Het derde toestel in die lijn biedt veel voor weinig. Te beginnen met het scherm: 6,43 inch amoled met een 90Hz-beeldverversing. Dat is dik in orde voor een telefoon van deze prijs: veel kleur, helderheid en soepel scrollen.

De chip is een MediaTek Dimensity 1300. Niet de bekendste naam misschien, maar wel prima prestaties. Met games en zware toepassingen krijgt de chip het moeilijk – maar voor alle dagelijkse toepassingen is 'ie nu snel genoeg. De Nord 2T is er met 8 tot 12 GB werkgeheugen. De accu is met een flinke capaciteit van 4500 mAh genoeg voor de hele dag.

De hoofdcamera is een 50 megapixel camera, daarnaast heeft de Nord 2T een 8 megapixel ultragroothoeklens (mwah) en een monochroomlens (vrijwel nutteloos). Die hoofdcamera maakt prima foto's, zelfs bij weinig licht. Je krijgt niet de beste camera die er nu is, maar de ontwikkelingen gaan zo snel dat je alsnog op het niveau zit waar de allerduurste smartphones twee à drie jaar geleden waren.

De OnePlus Nord 2T is er in grijs en groen. De introductieprijs van de OnePlus Nord 2T is 399 euro. Check Belsimpel voor de actuele prijs.

Pluspunten:Minpunten:
  • Lekker scherm
  • Prima prestaties
  • Fraaie Android-skin
  • Aardige camera
  • Niet de beste camera
  • Overbodige monochroom-sensor

Lees meer over:

Deel via