Black Friday: klagen, klagen – wél kopen
Bright Podcast ?

Black Friday: klagen, klagen – wél kopen

23-11-2022 16:24 Laatste update: 16:24

Vandaag staan we stil bij Black Friday, we kunnen er niet omheen. Of toch wel? Verder Alexa is in problemen bij Amazon, verbetert Facebook zijn feed en is er gedoe om fatbikes.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Het is al de hele week Black Friday en dat begint ook consumenten tegen te staan. We bespreken vandaag dat onbehaaglijke gevoel dat we krijgen van al die kortingen in deze dure tijden, vooral als het gaat om tech natuurlijk. Verder: de verbeterde nieuwsfeed van Facebook, gerommel bij Amazon en gedoe om elektrische fatbikes.

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door Bechtle, de IT-partner die hybride werken veiliger maakt met hun security ladder. Beklim als het ware die ladder, en je bent helemaal klaar voor alle digitale dreigingen. Meer weten? Kijk op securityladder.nl.

Tips uit deze aflevering:

Serie: 1899 op Netflix. De nieuwe serie van de makers van de Duitse Netflix-hit Dark. En ook dit is weer een mysterieus, vaag, onheilspellend verhaal. Het speelt zich allemaal af op een grote boot die van Europa naar Amerika vaart, vol met passagiers uit allerlei landen.

Film: See How They Run op Disney+. Een leuke comedy mystery in het Londen van de jaren ‘50. Draait om een moord bij een toneelstuk over een moord. Hoofdrollen worden vertolkt door Sam Rockwell en Saoirse Ronan, een ervaren detective en een beginnend agent. Een vlotte film van anderhalf uur met mooie sets en kostuums en een vleugje Wes Anderson. Knap gemaakt door de vrij onbekende regisseur Tom George.

Podcast: Het China van Xi, een podcast van de NPO die inzoomt op Xi Jinping, de meest prominente Chinese leider sinds Mao. Wat drijft de man, en hoe verandert daardoor de rol die China in de wereld speelt?

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.